Recension av Zoosk

Zoosk logo

Zoosk Sverige info

 • Startat: 2007.
 • Bli medlem: Gratis.
 • Premium: $12.50 – $25 dollar per månad.
 • Största åldersgrupp: 65% under 30.

Bli Medlem hos Zoosk.se

Kort om Zoosk
Zoosk startades 2007 och har idag verksamhet i över 40 länder runt om i världen, det innefattar stora delar av europa, nordamerika och Australien. Totalt har Zoosk över 50 miljoner medlemmar. Så om du letar en dejt till din jorden runt resa är det inga problem att hitta en hos Zoosk.

Zoosk medlemskap

Som de flesta andra dejtingsajter är det gratis att bli medlem men om du vill ha tillgång till alla finesser så måste du betala. Ett premium-medlemskap ger tillgång till fler kontaktsätt med andra medlemmar, dessutom kommer du synas bättre i sökresultaten. Premium-medlemskapet kostar mellan 12 och 25 dollar beroende på hur länge du knyter upp dig, 1 till 6 månader.

Zoosk på Facebook

Zoosk finns tillgängligt genom applikationer på flera sociala nätverk, Facebook, MySpace, Bebo, och Hi5.
Testa Zoosk på Facebook. Facebook-appen ska ha 12 miljoner användare.

Zoosk App

Kolla in singlar när du är ute och springer på stan. Chatta och flirta var du än är med den Zooskappen för sociala nätverk och online-dejting. Bli mobil i ditt dejtande, prova Zoosks nätjdejtingapp idag. Appen finns för iPhone och Android.

Bli Medlem hos Zoosk Sverige


Jämför Zoosk med andra dejtingsajter.

14 tänkar om “Recension av Zoosk

 1. Jag har nu försökt avsluta mitt s.k.zoosk …men de verkar ju totalt omöjligt. så nu har jag ändrat på allt som går…eller rättare sagt raderat de som går.

 2. Det är helt omöjligt att avsluta mitt medlemskap i zoosk,funderar allvarligt på att höra mig för hos polisen vad man skall göra.

 3. Sidan syns bara halva av.Nedre delen är vit,så att man inte skall kunna avsluta sitt medlemskap,ej heller chatta.Dras det mera pengar efter den månad jag betalat för kommer jag att vända mej till polisen.

 4. som fler med mig att Zoosk är en omöjlig och värdelös site. Har även jag försökt att avsluta mitt enkla medlemskap men det verkar helt omöjligt. Om någon har en lösning skicka in den så kommer förmodligen deras medlemsantal att minskas drastiskt.

 5. Jag sliter själv med att få min sida att raderas, men jag går bet, helt omöjligt…

  Jag får inte Zoosk att släppa sista bilden. Inte går det att radera ens profilinlägg. Lyckades med möda att få bort mitt nickname genom att skriva XXXXX

  Har också förstått att man kan ses som inloggad fast man inte är där. Har fått veta att jag är och besöker deras sidor, fast man vet att man inte varit där.

  Har hittat gratsi sidor som Happy Pancake och Tillsammans.se Där har man enkelt kunnat få bort sin profil. … Kanske inte lika snyggt upplagt som Zoosk… men du behöver inte oroa dig för att utnyttjas eller skännas på pengar. . .
  ———————————-

 6. Min 10 åriga dotter med adhd har enligt henne blivit medlem utan att veta vad det är. Nu lyckas vi inte avsluta hennes medlemskap.

 7. Jag har betalat men får inte tillgång till att läsa de meddelanden som jag har fått.
  Den som har skickat dom tror att jag bara luras,genom att jag aldrig svarar på dom.

 8. Håller med !!
  Vilket skit. Omöjligt gå ur om man inte är datasnille !!
  Blir galen om de drar mer pengar !!
  Precis när man lockats köpa låtsaspengar kommer nästa ruta om att man måste betala 380:- till för att kunna fortsätta !!
  Har torskat mer än 500:- på denna skit site och. Eventuellt mer om jag ej lyckas avregistrera hos APPLE !!

 9. Jag är jättemissnöjd med denna sajt och vill inte rekommendera till någon. De tar pengar för varje meddelande som du vill läsa och dessutom prenumererar dig automatiskt så om du inte säger upp efter den första månaden förlänger de medlemskapet själva! Håll dig bort från denna sida

 10. Värsta dejtingsidan jag någonsin varit med i. Inte nog att det är helt omöjligt att radera profil men dem tar bra betalt för att förmedla stolpskott som ser ut som hjälp kom och ta mig. Då är det bättre med krogen och trevligare.

 11. Om man vill avsluta medlemsskap på zoosk då går man till sin bank och spärra sitt kontokort då kan zoosk inte dra mera pengar sen samtidigt beställer du nytt kontokort på banken så enkelt är det kram jonas

 12. Så här radera man bild på zoosk man tar en ny bild tex på en papperskorg eller vad som helst sen ladda man upp den bilden på zoosk då kan mam radera sin ansiktsbild i profilen på zoosk så enkelt är det kram jonas

 13. Så här radera man sin personliga text i profilen på zoosk man skriver nåt oviktigt och opersonligt men seriöst i sin profil blir det godkänt då försvinner ju ens personliga text i profil på zoosk så är det sen avinstallera man sin zoosk app i mobilen så enkelt är det kram jonas

Lägg till din egen kommentar