Svenska dejtingsajter

Recension av Zoosk

Zoosk logo

Zoosk Sverige info

 • Startat: 2007.
 • Bli medlem: Gratis.
 • Premium: $12.50 – $25 dollar per månad.
 • Största åldersgrupp: 65% under 30.

Bli Medlem hos Zoosk.se

Kort om Zoosk
Zoosk startades 2007 och har idag verksamhet i över 40 länder runt om i världen, det innefattar stora delar av europa, nordamerika och Australien. Totalt har Zoosk över 50 miljoner medlemmar. Så om du letar en dejt till din jorden runt resa är det inga problem att hitta en hos Zoosk.

Zoosk medlemskap

Som de flesta andra dejtingsajter är det gratis att bli medlem men om du vill ha tillgång till alla finesser så måste du betala. Ett premium-medlemskap ger tillgång till fler kontaktsätt med andra medlemmar, dessutom kommer du synas bättre i sökresultaten. Premium-medlemskapet kostar mellan 12 och 25 dollar beroende på hur länge du knyter upp dig, 1 till 6 månader.

Zoosk på Facebook

Zoosk finns tillgängligt genom applikationer på flera sociala nätverk, Facebook, MySpace, Bebo, och Hi5.
Testa Zoosk på Facebook. Facebook-appen ska ha 12 miljoner användare.

Zoosk App

Kolla in singlar när du är ute och springer på stan. Chatta och flirta var du än är med den Zooskappen för sociala nätverk och online-dejting. Bli mobil i ditt dejtande, prova Zoosks nätjdejtingapp idag. Appen finns för iPhone och Android.

Bli Medlem hos Zoosk Sverige


Jämför Zoosk med andra datingsidor.

15 Comments

 1. martina

  Jag har nu försökt avsluta mitt s.k.zoosk …men de verkar ju totalt omöjligt. så nu har jag ändrat på allt som går…eller rättare sagt raderat de som går.

  Reply
 2. Evie

  Det är helt omöjligt att avsluta mitt medlemskap i zoosk,funderar allvarligt på att höra mig för hos polisen vad man skall göra.

  Reply
 3. Evie

  Sidan syns bara halva av.Nedre delen är vit,så att man inte skall kunna avsluta sitt medlemskap,ej heller chatta.Dras det mera pengar efter den månad jag betalat för kommer jag att vända mej till polisen.

  Reply
 4. Gunnar

  som fler med mig att Zoosk är en omöjlig och värdelös site. Har även jag försökt att avsluta mitt enkla medlemskap men det verkar helt omöjligt. Om någon har en lösning skicka in den så kommer förmodligen deras medlemsantal att minskas drastiskt.

  Reply
 5. Cathérine

  Jag sliter själv med att få min sida att raderas, men jag går bet, helt omöjligt…

  Jag får inte Zoosk att släppa sista bilden. Inte går det att radera ens profilinlägg. Lyckades med möda att få bort mitt nickname genom att skriva XXXXX

  Har också förstått att man kan ses som inloggad fast man inte är där. Har fått veta att jag är och besöker deras sidor, fast man vet att man inte varit där.

  Har hittat gratsi sidor som Happy Pancake och Tillsammans.se Där har man enkelt kunnat få bort sin profil. … Kanske inte lika snyggt upplagt som Zoosk… men du behöver inte oroa dig för att utnyttjas eller skännas på pengar. . .
  ———————————-

  Reply
 6. Andreas

  Min 10 åriga dotter med adhd har enligt henne blivit medlem utan att veta vad det är. Nu lyckas vi inte avsluta hennes medlemskap.

  Reply
 7. Ann-Catrin

  Jag har betalat men får inte tillgång till att läsa de meddelanden som jag har fått.
  Den som har skickat dom tror att jag bara luras,genom att jag aldrig svarar på dom.

  Reply
 8. Kristian

  Håller med !!
  Vilket skit. Omöjligt gå ur om man inte är datasnille !!
  Blir galen om de drar mer pengar !!
  Precis när man lockats köpa låtsaspengar kommer nästa ruta om att man måste betala 380:- till för att kunna fortsätta !!
  Har torskat mer än 500:- på denna skit site och. Eventuellt mer om jag ej lyckas avregistrera hos APPLE !!

  Reply
 9. Jag är jättemissnöjd med denna sajt och vill inte rekommendera till någon. De tar pengar för varje meddelande som du vill läsa och dessutom prenumererar dig automatiskt så om du inte säger upp efter den första månaden förlänger de medlemskapet själva! Håll dig bort från denna sida

  Reply
 10. Värsta dejtingsidan jag någonsin varit med i. Inte nog att det är helt omöjligt att radera profil men dem tar bra betalt för att förmedla stolpskott som ser ut som hjälp kom och ta mig. Då är det bättre med krogen och trevligare.

  Reply
 11. jonas

  Om man vill avsluta medlemsskap på zoosk då går man till sin bank och spärra sitt kontokort då kan zoosk inte dra mera pengar sen samtidigt beställer du nytt kontokort på banken så enkelt är det kram jonas

  Reply
 12. jonas

  Så här radera man bild på zoosk man tar en ny bild tex på en papperskorg eller vad som helst sen ladda man upp den bilden på zoosk då kan mam radera sin ansiktsbild i profilen på zoosk så enkelt är det kram jonas

  Reply
 13. jonas

  Så här radera man sin personliga text i profilen på zoosk man skriver nåt oviktigt och opersonligt men seriöst i sin profil blir det godkänt då försvinner ju ens personliga text i profil på zoosk så är det sen avinstallera man sin zoosk app i mobilen så enkelt är det kram jonas

  Reply
 14. Sara

  Nu har jag lyckats att få fram kontakt info genom att gå in på Zoosk Linkedin sida och fråga rakt ut. Upptäckte nu att de har uppdaterat sin kontaktinfo. Uppmanar alla som fått olaglig transaktion på sina konton att kontakta Zoosk, så de tar det här på allvar. Själv är jag drabbad, 197 kr X 3 under en och samma dag för denna gång. Och förra perioden var det över 197×9 . Helt sjukt!!!

  Ytterligare information
  Uppdaterad
  27 mars 2015
  E-post support@zoosk.com
  Sekretesspolicy
  989 Market St, San Francisco, CA 94103

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *