Recension av Zoosk

Zoosk info Startat: 2007. Kostar: $12.50 – $25 dollar per månad. Bli medlem gratis. Största åldersgrupp: 65% under 30. Bli Medlem hos Zoosk.se Kort om Zoosk Zoosk startades 2007 och har idag verksamhet i över 40 länder runt om i världen, det innefattar stora delar av europa, nordamerika och Australien. Totalt har Zoosk över 50 […]

Zoosk info

 • Startat: 2007.
 • Kostar: $12.50 – $25 dollar per månad. Bli medlem gratis.
 • Största åldersgrupp: 65% under 30.

  Bli Medlem hos Zoosk.se

 • Kort om Zoosk
  Zoosk startades 2007 och har idag verksamhet i över 40 länder runt om i världen, det innefattar stora delar av europa, nordamerika och Australien. Totalt har Zoosk över 50 miljoner medlemmar.

  Zoosk medlemskap

  Som de flesta andra dejtingsajter är det gratis att bli medlem men om du vill ha tillgång till alla finesser så måste du betala. Ett premium-medlemskap ger tillgång till fler kontaktsätt med andra medlemmar, dessutom kommer du synas bättre i sökresultaten. Premium-medlemskapet kostar mellan 12 och 25 dollar beroende på hur länge du knyter upp dig, 1 till 6 månader.

  Zoosk på Facebook

  Zoosk finns tillgängligt genom applikationer på flera sociala nätverk, Facebook, MySpace, Bebo, och Hi5.
  Testa Zoosk på Facebook. Facebook-appen ska ha 12 miljoner användare.

  Zoosk App

  Kolla in singlar när du är ute och springer på stan. Chatta och flirta var du än är med den Zooskappen för sociala nätverk och online-dejting. Bli mobil i ditt dejtande, prova Zoosks nätjdejtingapp idag. Appen finns för iPhone och Android.


  Jämför Zoosk med andra dejtingsajter.

  7 användarkommentarer

  1. martina says:

   Jag har nu försökt avsluta mitt s.k.zoosk …men de verkar ju totalt omöjligt. så nu har jag ändrat på allt som går…eller rättare sagt raderat de som går.

  2. Evie says:

   Det är helt omöjligt att avsluta mitt medlemskap i zoosk,funderar allvarligt på att höra mig för hos polisen vad man skall göra.

  3. Evie says:

   Sidan syns bara halva av.Nedre delen är vit,så att man inte skall kunna avsluta sitt medlemskap,ej heller chatta.Dras det mera pengar efter den månad jag betalat för kommer jag att vända mej till polisen.

  4. Gunnar says:

   som fler med mig att Zoosk är en omöjlig och värdelös site. Har även jag försökt att avsluta mitt enkla medlemskap men det verkar helt omöjligt. Om någon har en lösning skicka in den så kommer förmodligen deras medlemsantal att minskas drastiskt.

  5. Cathérine says:

   Jag sliter själv med att få min sida att raderas, men jag går bet, helt omöjligt…

   Jag får inte Zoosk att släppa sista bilden. Inte går det att radera ens profilinlägg. Lyckades med möda att få bort mitt nickname genom att skriva XXXXX

   Har också förstått att man kan ses som inloggad fast man inte är där. Har fått veta att jag är och besöker deras sidor, fast man vet att man inte varit där.

   Har hittat gratsi sidor som Happy Pancake och Tillsammans.se Där har man enkelt kunnat få bort sin profil. … Kanske inte lika snyggt upplagt som Zoosk… men du behöver inte oroa dig för att utnyttjas eller skännas på pengar. . .
   ———————————-

  6. Andreas says:

   Min 10 åriga dotter med adhd har enligt henne blivit medlem utan att veta vad det är. Nu lyckas vi inte avsluta hennes medlemskap.

  7. Ann-Catrin says:

   Jag har betalat men får inte tillgång till att läsa de meddelanden som jag har fått.
   Den som har skickat dom tror att jag bara luras,genom att jag aldrig svarar på dom.

  Lämna gärna en kommentar