10 misstag män gör när de dejtar på nätet

Här är de tio saker som du bör undvika när du kontaktar kvinnor på nätet, läs den för att öka dina chanser att få svar när du nätdejtar.

Misstag # 1: Skicka bara en ”blinkning”

På de flesta Internet-dating webbplatser kan du skicka ”blinkningar” eller ”visa intresse” gratis. Men vad säger det till henne om dig? Om du bara skickar en blinkning är risken att hon inte tar dig på allvar, du orkar ju inte ens skicka ett riktigt meddelande.

Hon vet också att en flirt är en enkel ”undanflykt”. Vem som helst kan bläddra igenom hundratals profiler och blinka på allt som rör sig. Så, ur hennes perspektiv, varför skulle hon lägga tid på dig när det finns massor av killar tar dig tid att skicka hennes riktiga meddelanden varje dag?

Misstag # 2: Att inte ha ett nytaget, BRA foto i din profil

Den här borde vara lätt, men faktum är att de flesta inte laddar upp något foto. Statistiken över det här är mycket tydlig. Profiler med bilder får 10 gånger mer trafik än de utan, och profiler med bra foton får 4 gånger mer trafik än profiler med dåligt foto.

Tänk så här, när du loggar in på en dejtingsajt för att hitta en dejt, visst söker du på användare med bilder i sin profil? Varför skulle alla andra tänka annorlunda? Många kommer att anta att du har något att dölja om du inte har ett foto.

Om du inte gillar din bild, gå till en fotograf. Det finns många professionella foto-tjänster som inte gör annat än att skapa bra bilder till nätdating-profiler.

Om du vill ha en chans mot de andra nätdejtarna där ute, ladda upp ett bra foto och se till att det inte är ett gammalt foto! Ingenting är mer nedslående än att träffa någon och inse att den bild de skickade var 20 år och 40 kilo sedan!

Misstag # 3: Skicka ett meddelande med en tråkig ämnesrad

# 1: Det finns oftast dubbelt så många mån som kvinnor på dejtingsajterna.
# 2: Attraktiva tjejer/kvinnor får massor av blinkningar och meddelanden.

Du kan ha den mest fantastiska profilen och du kan skicka henne ett jättekul meddelande, men hon kommer aldrig se det för att du misslyckats med att fånga hennes intresse i ämnesraden av ditt mail.

Ge henne en anledning att öppna ditt meddelande först! Det måste sticka ut bland alla de andra, annars är det stor risk att det aldrig kommer läsas. Spendera lika mycket tid mejsla fram en spännande ämnesrad som du lägger på att skriva resten av ditt meddelande. Fråga henne en fråga eller specifikt referera till någon detalj i hennes profil så att hon vet att du faktiskt läst den och verkligen är intresserad av mer än bara hennes utseende.

Misstag # 4: Att skicka henne ett generisk eller trist meddelande

Så du har tagit dig tid att bli betalande medlem på en dejtingsajt, och vill göra det bästa av ditt medlemskap. Så skriver du ett standardmeddelande som snabbt kan kopieras, klistras och skickas till dussintals tjejer du tycker verkar intressanta. Snyggt! Åtminstone det är vad du tror…

Tillbaka till verkligheten. Kvinnor gillar att känna mig speciella och utvalda. De kan känna igen ett lamt standard-meddelande 5 mil bort och delete-knappen finns alltid nära till hands. Så, varför inte ta en annan väg? Att faktiskt läsa hela hennes profil (vi vet att det är smärtsamt, men gör det ändå!), Lära dig allt du kan om henne, och sedan skicka henne en insiktsfull, personligt meddelande om du fortfarande är intresserad.

Kom ihåg, hon ska känna att hon är den enda tjejen i hela världen som du är intresserad av. Håll dina meddelanden ganska korta och koncisa. Hänvisa till någon sak eller saker du tyckte var intressant i hennes profil. Sedan avslutar varje meddelande med en ”tydlig uppmaning till handling”. Var alltid vänlig och artig, men berätta för henne vad du vill hon ska göra härnäst. Lämna inte henne undrande. Ett exempel är avsluta med en fråga? De flesta kommer då att svara dig, om inte annat så av ren artighet, men ett svar är ett svar och du kommer märka rätt snabbt om hon är intresserad eller inte.

Misstag # 5: Du tar för lång tid på dig att svara på hennes meddelanden

Med allt surr kring förförelse och ”pick up-artists” nuförtiden (vem har inte läst The Game), är många killar rädda att skrämma bort kvinnorna genom att uppträda för ivriga eller desperata. Så de får hennes meddelande och väntar sedan… och väntar… och undrar när det är ”OK” att svara henne.

Låt oss klara upp detta. Att svara snabbt är inte dåligt. Det kommer förmodligen att hjälpa dig att stå ut från de andra dussinet killar som kontaktade henne idag. Liksom vid de flesta tillfällen i livet, det är bättre smida medan järnet är varmt. Så svara så snabbt som möjligt. Glöm att ”spela man” och var dig själv. Kvinnor lockas till självsäkra män som är bekväma med sig själva. Var dig själv så kommer gå bra!

Misstag # 6: Att be om personlig information för tidigt

Så du har skickat ett meddelande till en tjej som verkar intressant, och hon svarade med ett klassiskt ”Hej, trevligt att höras-meddelande”. Vad händer nu? Du vill ha hennes e-postadress, hennes telefonnummer, hennes jobbnummer, eller kanske hennes adress så att du kan åka dit nu, eller?

Stopp! Att fråga om sådan information i ditt första meddelande är ett snabbt sätt att döda förhållandet innan den startat. Ta det lugnt och låt henne lära känna dig innan du ber om personlig information.

Misstag # 7: Göra sexuella antydningar i ditt första meddelande

Ja, hon är riktigt het och ja hennes profil verkar flörtig. Så du tycker det är okej att komma med sexuella anspelningar när du kontaktar henne, FEL! Såvida du inte är på AdultFriendFinder.com eller annan ”vuxenwebbplats”, kommer sexuella antydningar troligen inte att hjälpa dig. De kommer förmodligen förstöra de chanser att du skulle kunna haft med henne. Så gör inte det.

Misstag # 8: Att skicka henne pengar eller kreditkortsnummer

Den ständigt populära nigerianska spam bluffen (är eller vilken land på den här månaden). Sociala nätverk, inklusive datingwebbplatser, plågas av scammers. Och killar faller sorgligt nog för det här varje dag.

Kom ihåg att ”om det låter för bra för att vara sant…” fortfarande stämmer! Om din online-profil är dålig, men en tjej som ser ut som en supermodell helt plötsligt kontaktar dig och lovar att göra alla dina drömmar till verklighet, ta det lugnt. Skicka INTE pengar eller annan finansiell information för att hon ska kunna besöka dig.

Misstag # 9: Kolla på de ”riktigt heta” bilderna på hennes personliga hemsida

Det populära ”cam girl”-fenomenet överaskar massor med män varje dag. Så, vad är en ”cam girl?” Låt oss säga att du letar intressanta profiler på en dejtingsajt och kommer i kontakt med en snygg tjej. Hon ser vänlig ut, är lättillgänglig och mycket avslöjande klädd. I hennes profil finns dessutom en länk till hennes ”privata hemsida” där man kan ”se mer av henne”.

Vilken tur! Så du klickar på länken, men till din förvåning måste du ”bekräfta din ålder genom att ange ett kreditkortsnummer.” Gör det inte. Se till att hitta en riktig tjej istället.

Misstag # 10: Att inte veta vad du verkligen vill

Den sista klavertrampet är faktiskt det absolut viktigaste. De flesta killar använder hagelgevärstänkandet i sin dejting och hoppas på att träffa något, vad som helst. Inte precis den bästa metoden för en av de viktigaste delarna av ditt liv, eller hur?

Innan du går med någon nätdejtingsajt, ta ett steg tillbaka och fundera på vad du letar efter. Vilken typ av kvinna vill du egentligen att träffa? Så att du slipper slösa din tid med att messa med en riktigt snygg ”ensamstående mamma” när du mycket väl vet att du inte vill ha barn. Om du är en friluftsmänniska, vill du förmodligen inte slösa massa tid på att prata med en kvinna som i sin profil skriver att hon är allergisk mot solen. (Ännu en anledning att du borde faktiskt läsa hennes profil.) Det kommer att vara väl värt tiden du får lägga ner på att fundera över vad du vill ha.

Lycka till med dejtingen! Här kan du jämföra de största svenska dejtingsajterna.