11 skäl att dejta på nätet

11 skäl att dejta på nätet
11 skäl att dejta på nätet

Är du inte övertygad om onlinedejtingens förträfflighet? Här får du 11 skäl att prova på.

1. Du måste inte vänta tills helgen för att träffa någon.

2. Du måste inte att klä upp för en natt ”nätet”. Klä dig i vad du känner dig bekväm i, hemma.

3. Om du arbetar ovanliga tider, natt eller kvällar, så passar onlinedating in i ditt schema. Du kan logga in när som helst på dygnet som passar dig, det finns alltid någon på nätet väntar på att chatta.

4. Om du börjar chatta med någon och sedan bestämmer hen inte är vad du letar efter, avsluta chatten och leta vidare. Det finns gott om fisk i havet!

5. Om du är trött på att se samma gamla ansikten när du går ut, så finns det människor i alla åldersgrupper över hela landet väntar på nätet att träffa någon.

6. Om du är ny i stan är onlinedejting ett bra sätt att träffa människor oavsett om det är för vänskap eller dating. Om du möter några människor på nätet i ditt område, kan du ordna en stordejt tillsammans för er alla.

7. Om alla dina vänner har stadgat sig eller har du nyligen blivit singel vad bättre sätt att träffa nya någon snabbt än att gå online och träffa fler singlar!

8. Med anonyma meddelanden och chattrum kan du flirta utan förlägenhet eller få tunghäfta.

9. Du kommer förmodligen få veta mer om någon på nätet innan du ordnar en date med dem än vad du skulle göra om du hade träffat dem i en bar. Online dating gör oftast människor mer försiktiga med vem de väljer att dejta i ”verkligeheten”.

10. Vi lever mycket annorlunda från tidigare generationer där den traditionella ställe att träffa människor var på nattklubbar, fester, på jobbet eller genom vänner. Genom att gå en onlinedatingsite förkastar du inte dessa sätt att träffa nån men du utökar dina möjligheter att träffa någon.

11. Slutligen, kostar 1 månads medlemskap mindre än en utekväll och ger dig hundratals möjligheter att träffa din perfekta partner varje kväll!

Med så många positiva anledningar att gå på nätet för kärlek, hitta din perfekta partner har aldrig varit enklare.