Kontaktannonser

Kontaktannonser

Idag ser samhället ut som så att de yngre generationerna sköter allt på nätet. Det shoppas, beställs resor, jobbas etcetera med nätet som bas och det är helt självklart för dem. Men hur ser det ut bland de äldre generationerna?

Är det samma sak som gäller där? Svaret är nej. De äldre generationerna uppskattar fortfarande andra sätt att ”existera” på där internet inte är den enda vägen för vare sig kommunikation, shopping eller annat.

Även om du inte nödvändigtvis tillhör de äldre generationerna så kanske du ändå tycker att det är trevligt med lite old school vibbar vad gäller dejting.

För er som tycker att det känns tryggare bara för att det inte är på nätet kan vi dock säga att just det är en dålig anledning till att välja de gamla vanliga kontaktannonserna.

Lika många oseriösa personer kan stå bakom en kontaktannons som bakom en profil på nätet.

Kontaktannons för att hitta vänner

Varför inte är väl en bättre fråga i det här fallet?! Om man tar sig en titt bland kontaktannonser så hittar man inte bara personer som söker efter kärlek, eller sexuella relationer, utan det är också på det viset att man hittar många som söker efter en vän.

När det kommer till de annonser som är fokuserade just på dem som söker vänner så kan det handla om diverse saker där man vill ha sällskap. Det kan handla om att man vill ha en vän att resa med, någon att dela en semestervila med, någon att bara ”hänga” med och så vidare.

Man hittar denna typ av annonser under ”Vänner söker vänner”, eller under ”Övrigt”. Självfallet så kan man även hitta personer som främst är intresserade av vänskap även under andra rubriker bland annonserna, så det är bara att spana in vad det bjuds på och våga chansa!

Kärlek på annons!

Det här men kontaktannonser är inte någonting nytt, utan det har funnits med väldigt länge. Det innebär att det är många som har hittat kärleken på detta sätt genom åren.

Det behövs knappast någon ”reklam” för denna typ av annonser, för alla har hört talas om vackra kärlekshistorier som fått sin start just via en kontaktannons.

Det är kul att ta sig en titt bland kontaktannonser, eftersom det är få ord man har på sig att beskriva både vem man själv är plus vad man söker.

Om en person är bra på att få till en bra annons så är det ett klart tecken på att det är en person med koll på läget man har stött på!

Det är inte det lättaste att få till det med så få ord till sitt förfogande, så kom ihåg att titta lite extra på hur annonserna är skrivna. Det kan säga ganska mycket om en person.

ℹ️ Tänk förnuftigt

Vi var inne på det här med seriös vs oseriösa sajter, appar och kontaktannonser ovan och det är en sak som är väldigt viktigt att ha koll på.

Kom ihåg att inte uppge vare sig personnummer, telefonnummer, adress eller liknande.

Tänk också på att det är viktigt att ni ses på allmänna platser första gångerna, för om man ses bland en mängd andra personer så är det mer tryggt innan man har lärt känna en person.

Detta ska dock inte skrämma iväg dig, för det finns, som nämnt, mängder av fantastiska historier som handlar just om par som träffats på det här viset. Man skulle kunna säga att den bästa kombinationen är att vara modig och öppen, men med en ständig vaksamhet.

På så sätt ser man till att förnuftet vinner i de situationer där man kanske annars kan bli lite osäker.