Dejtingtips

Öppningsfras Tinder / Raggningsrepliker Tinder

När det kommer till öppningsfras och raggningsrepliker på Tinder är det egentligen samma sak som när man är ute på krogen. Vad ska man säga? Vågar man säga det ena eller det andra? Ska man spela safe, eller ska man ge sig ut med dunder och brak? Det bästa är naturligtvis att utgå från sig själv och vad man känner sig trygg och naturlig med.

Många upplever det som lite ångestladdat, eftersom det är så att det kan vara lite svårt att starta en konversation på Tinder. För vissa är det inga svårigheter alls, men majoriteten känner av ångesten att det ska låta lite sliskigt eller liknande. Man vill ju inte ge fel intryck av sig själv och helst inte på Tinder där det går ganska snabbt allting!

Ny syn på ”förhållanden”

Idag finns det en helt annan öppenhet för dejting på nätet och det finns många bra dejtingsajter och dejtingappar som man kan använda sig av. Just Tinder har blivit en riktig fullträff och även om just du kanske inte har testat själv så är det nästan helt säkert på det viset att du känner någon som använder, eller har använt Tinder.

Idag finns en stor öppenhet för hur ett förhållande ska se ut och hur man väljer att leva. Då det numera är socialt accepterat att det går bra att strunta i fasta förhållanden och istället fokusera på exempelvis karriär eller liknande så blir Tinder en mötesplats som inte behöver finnas i skymundan. Istället kan man stolt diskutera Tinder med bekanta, vilket såklart är en jättefin utveckling!

Vad ska jag skriva, då???

Utgå först och främst från dig själv och gör inte misstaget att diskutera utseendet det första du gör! Det är inte bra att starta det hela på ett ytligt sätt, utan det är bättre att tänka sig för och faktiskt fundera på vad du vill veta om din dejt. Du har säkerligen många frågor, så se till att ställa dem innan du börjar tjata om att en person är snygg. Ofta är man ganska trött på att höra saker om sitt utseende när man exempelvis är på krogen och då är det skönt att få höra något annat!

Att visa intresse för de personer du träffar på Tinder är egentligen ganska lätt. Det är bara att fundera över vad man själv skulle bli glad över att någon talade och frågade om. Kanske är det så att du är intresserad av musik? Då är det ju ganska smart att börja prata om det snabbt, så att du slipper upptäcka att det finns ett ganska litet musikintresse hos den andra.

Utgå från presentationen

Man får faktiskt ganska bra hjälp från Tinder, och det ska man såklart utnyttja! Då man ser bilder där de flesta redan presenterar sig genom att exempelvis ha favoritbandet på tröjan, att vara på fjället och vandra eller vad det nu kan vara, så får man snabbt en fingervisning om vad personen gillar. Ta då det som utgångspunkt och fråga saker som har att göra med det du ser att de gillar.

Det kan ju bli väldigt intressant och roligt då man antingen kan lära sig något nytt, eller träffa någon som delar ens intressen så att man kan tala om det man tycker allra bäst om!

Det finns så mycket i en presentation och då det är så att presentationen ju är hur man väljer att beskriva sig själv lite snabbt så är det också som en speed-date. Man kan snabbt bestämma sig för ”nej” på en person som kanske verkar tilltalande rent utseendemässigt om det är så att personen ifråga gillar sådant som man själv ogillar och vice versa.