Så skapar du världens lyxigaste dejt

Lyxig champagne på dejten

Det finns många olika sätt att dejta på. Du kan dejta enkelt och spontant, eller så kan du satsa stort och lyxdejta. 
Att lyxdejta innebär att du drar i några extra växlar både innan, under och efter din dejt. Här är planering A och O. Och glöm inte att det är de små detaljerna som avgör hur härlig och lyxig din dejt blir!Vi rekommenderar att du först funderar igenom vad du vill åstadkomma med din dejt och varför du vill att den ska vara lyxig.

Är det för att imponera, eller helt enkelt för att skapa den bästa möjliga stunden med din nuvarande – eller kanske blivande – partner?

Sätt upp ett mål för din dejt och stolpa ner dina tankar vad du vill att dejten ska innehålla.

Tips när du ska lyxdejta


Ett tips är att utgå från personen du ska dejta. Vad tror du att hon eller han skulle uppskatta? Har ni träffats genom en dejtingsajt med tydlig inriktning så som Elitsinglar?

Då kan vi nästan ta förgivet att det här är en person som uppskattar lite extra lyx under dejten. Elitsinglar är nämligen en sajt för välutbildade singlar över 30 år som vill dejta med kvalitet.

Planera din dejt i god tidSteg ett är att förbereda och boka allt inför din dejt. Börja med själva platsen eller platserna. Ska ni vara inomhus eller utomhus? På land eller till havs?

Gå sedan vidare till vad du vill ska ske under dejten. Ska dejten vara en matupplevelse eller vill du göra något med mer action? Här nedan är ett gäng tips på dejter som kan ge den där extra lyxkänslan.

Ha picknick – en dejt med det lilla extra

Packa med filt och en stor korg med mat, godsaker och Champagne. Glöm inte riktiga glas, det skapar den bästa känslan när du ska skåla under dejten. Bjud med din dejt till en lugn plats med fin utsikt där ni kan prata och lära känna varandra.

Vill du lyxa till dejten lite extra? Ta med chokladdoppade jordgubbar. Se bara till att förvara dem i en kylväska.


Gör en restaurang roulette

Skriv ner tio olika restauranger och barer på små lappar och lägg i en burk. Möt upp din dejt och hoppa in i en taxi. Be din dejt att dra en lapp från burken och åk sedan till det stället! Spendera ungefär en timme på detta ställe, därefter drar ni en ny lapp och hoppar in i en ny taxi.

Här kan ni gå igenom allt från fördrink till efterrätt – en upplevelse på varje ställe!


Dejta på en båt


Hoppa på en båt och upplev livet till havs! Om du befinner dig i Stockholm når du flera mysiga platser med Sjövägen, och det bästa är att du reser enkelt och prisvärt med ditt SL-kort.

Packa med lyxig farkost som vin eller Champagne, vindruvor och kanske en fräsch sallad. Se till att ha ett mål med din resa, till exempel en härlig restaurang ute i skärgården. 


Checka in på ett mysigt SPA-hotell

Ja, vad behöver man säga? Det är få människor som inte uppskattar spa som en extra lyx i vardagen! Det är också ett utmärkt tillfälle att lära känna varandra när man nyligen börjat dejta.

Om ni träffats via Elitsinglar så kommer din dejt säkerligen uppskatta en SPA-upplevelse, eftersom det är en dejtingsajt för mogna singlar som eftersöker kvalitet.


Överraska din dejt till en hemlig plats


Ta på din dejt en ögonbindel och sätt er i bilen. Kör till en plats som betyder något särskilt för dig. Förbered något personligt som är utmärkande för just dig.

Kanske tar du med dig gitarren och drar av en sång? Eller läser upp en dikt som du skrivit? Glöm inte bort att man tjänar på att våga vara personlig under en dejt – det skapar ännu mer känsla och närhet. 


Hemmadejt!

Duka upp med ostron och Champagne 
Det behöver inte vara svårare än så när man lyxdejtar! Att ostron fungerar som en sexuell krydda är ingen myt. Ostron innehåller mängder med zink, som påverkar lusten hos både kvinnor och män.

Tillsammans med Champagne är smakerna (för vissa) oslagbara. Och skulle ostron inte falla i smaken hos din dejt så kan ni i alla fall skratta åt saken. Ni får helt säkert något att prata om!

Gå på vinprovning tillsammans


I de flesta större städer erbjuds vinprovning på olika restauranger eller muséer. En perfekt aktivitet när man vill lära känna varandra under avslappnade former. Efter vinprovningen kan du bjuda ut din dejt till en av dina favoritrestauranger.

Våga bjud ut på en shoppingdejt

En aktivitet som må vara lite underskattad i dejtingvärlden är att shoppa tillsammans. Men det är faktiskt ett utmärkt sätt att lära känna varandra! Se till att ha något konkret som du är ute efter och var lyhörd efter tips från din dejt. Avsluta shoppingen med ett glas bubbel på ett härligt ställe.

Vin i solnedgång