11 000 singlar har hittat kärleken på Mötesplatsen i år

Intresset för nätdejting ökar stadigt och allt fler singlar har börjat nätdejta under 2011. Varje vecka välkomnar dejtingsajten Mötesplatsen över 5 000 nya singlar som vill träffa någon på nätet. I år har det skickats över 49 miljoner meddelanden mellan singlarna på sajten. Och det har gett resultat.

Fler än 11 000* lyckliga singlar har hittat kärleken på Mötesplatsen under det gångna året! Ett tydligt bevis på att dejting på nätet verkligen fungerar. Varje dag träffas nya par och många av dem skriver och berättar om hur det gick till när de först fick kontakt på Mötesplatsen.

[ad#234-bottom]

Här är några av deras hälsningar:

”Vi skrev 200 brev till varandra på en vecka :) När vi möttes kändes det som att tiden stod still.”

”Jag hittade mannen i mitt liv efter en månad. Vi är tokkära och matchar till 100%.”

”Vi fick kontakt på onsdagen och träffades på söndagen. På måndagen blev vi ett par!”

”Efter några långa, roliga och spännande brev så träffades vi. Det blev kärlek vid första ögonkastet!”

Alla solskenshistorier är unika, men de par som har träffats på dejtingsajten är ändå överens om en sak. Det hade inte hänt utan Mötesplatsen.

En annan nyhet i år är Mötesplatsens iPhone-app. Appen lanserades i början av 2011 och blev genast en stor succé. En helt ny mobilsajt har också tagits fram där singlar kan få tillgång till Mötesplatsen på ett enkelt sätt i mobilen.

Mobildejting blir allt mer populärt och Mötesplatsen jobbar aktivt med att göra det möjligt för singlar att komma i kontakt var de än är. Med Mötesplatsen i mobilen kan du direkt se vilka som är intresserade av att lära känna dig.

*De singlar som valt att uppge att de träffat en partner på Mötesplatsen när de avslutat sitt medlemskap.

Källa:Mötesplatsen.se