Absolut Torrs svettsmarta tips håller din garderob fräsch hela sommaren

Spring runt på möten, shoppingrundor, festivaler och bröllop i sommar och oroa dig 0 % för svettfläckar och lukt på dina bästa sommarplagg. Med Absolut Torr kan du vara 100 % säker på att vara svettfri de dagar som du helt enkelt inte vill oroa dig för att svettas.
– Det finns massa smarta knep på hur man kan hålla sina favoritplagg fräscha och svettfria, exempelvis använda luftiga kläder i naturmaterial och strumpor som låter fötterna andas, säger Cecilia Övergaard, Brand Manager Absolut Torr på Impolin AB.

– Men ibland vill man faktiskt inte oroa sig alls för att svettas. Det kan handla om en hektisk dag på resande fot, att man befinner sig på festival med långa dagar och nätter eller på en dejt en varm sommarkväll – eller helt enkelt en alldeles vanlig dag med jobb eller skola och ett fullspäckat schema. Vid dessa tillfällen kan man använda Absolut Torr för att slappna av och helt slippa oroa sig för att svettas, fortsätter Cecilia Övergaard.

Fler smarta svettips från Absolut Torr:

  • Använd kläder i naturmaterial som bomull, ull eller silke. Syntetiska material stänger inne fukten och skapar andnöd för huden.
  • Använd luftiga plagg. Tajta kläder gör nämligen så att svetten klistras fast på huden och läger sig som en tunn hinna under plagget. Smala figursydda toppar och ärmlösa klänningar får tyvärr lätt synliga svettfläckar under en hektisk dag.
  • Välj skor av läder eller tyg och undvik skor av syntetmaterial. Tvätta de skor som går att tvätta ( t ex sneakers) och variera mellan flera skor. Tänk på att även välja strumpor av naturmaterial som andas.
  • Använd Absolut Torr! Använd Absolut Torr dab on eller wipes under armarna så slipper du oroa dig för att svettas i favoritplaggen i sommar. Tips! Använd Absolut Torr Wipes (antiperspirant som våtservett) på fötterna för att slippa fotsvett och hålla skorna fräscha hela sommaren.

    Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Absolut torr är effektiv mot alla typer av svettningar, som t ex armsvett, fotsvett och handsvett. Absolut Torr har funnits på svenska apotek sedan 80-talet och nu finns även nyheten Absolut Torr Wipes som är enkla att ha med och applicera på t.ex. fötterna.