De små egenheterna i fokus hos Match

Bakgrunden till kampanjen är insikten om många singlars skräckblandade förtjusning när det kommer till dejting och ett ofta ångestladdat försök att framhäva sig själva som perfekta – en strävan som förutom är omöjlig även är helt onödig.

”#LoveYourImperfections handlar om det faktum att ingen är perfekt. Vi har alla små egenheter och det är faktiskt de som gör oss till de unika personer vi är. Att ha ett speciellt skratt eller att vara lite klumpig kan ju vara något som andra uppfattar som charmigt och faktiskt faller för.” säger Caroline Krushage, Nordisk marknadschef på Match.com

Match.com vill med kampanjen uppmana singlar till att ta dejting med ro och inse att vi alla trots allt är mänskliga. Och det man inte gillar hos sig själv kommer att älskas av någon annan. En dejt ska trots allt vara något kul och ett tillfälle man lär känna en annan person – och alla de små egenheter som kommer med det.

Kampanjen är framtagen centralt av den franska reklambyrån Buzzman och har tillsammans med svenska FCB Fältman & Malmén lokalanpassats. #LoveYourImperfections kommer att gå i TV, radio och digitala kanaler.