Dejting för sportiga singlar

Över 20 000 personer söker nu en aktiv partner på nätet. Sedan starten i början av 2011 har www.sportdate.se fångat många människors intresse. Det är inte så konstigt då man så enkelt får kontakt med nya träningskompisar och en potentiell aktiv livspartner.

Fler och fler undersökningar tyder på att det blir allt viktigare att vi och våra kära har god hälsa. SIFO:s drömbarometern är en rikstäckande undersökning i Sverige bestående av drygt 100 000 personer. Undersökningen visar att högst upp på Svenskarnas önskelista de senaste två åren är: Ett friskt, långt liv för nära och kära, tätt följt av, ett friskt och långt liv för sig själv.

”Att Sportdate nu har blivit så populärt går hand i hand med människors drömmar om god hälsa, och medvetenhet om hur viktigt det är med fysiskt välbefinnande. Nu när medlemsantalet närmar sig otroliga 20 000 medlemmar blir det ännu enklare och roligare att hitta aktiva vänner och singlar. De senaste månaderna har vi fått in mängder av e-mail ifrån tacksamma människor som har träffats via Sportdate. Det är mycket roligt och inspirerande att läsa, och det ger oss energi till att jobba ännu hårdare.”

Detta säger grundaren av Sportdate, en legitimerad sjukgymnast och personlig tränare som brinner för god hälsa och kontaktförmedling mellan aktiva människor.