Dejtingsajt lanserar evenemangsguide

Vi blir ofta imponerade av våra medlemmars koll på vad som händer. Tänk om man skulle kunna använda denna samlade koll för att få lite tips? Vi har länge viljat koppla kulturella händelser i våra städer till dejtingupplevelsen. Vi såg framför oss en guide, som förutom bra evenemangstips också kunde öppna för nya möten, bekantskaper och kanske något mer? Wait no longer, nu finns första versionen av Mazilys Guide på plats!

Guiden är en form av kalender som samlar events som skapats av eller hämtats från våra medlemmar. Som medlem på Mazily kan du själv lägga till ett publikt evenemang som du tycker verkar intressant. Vi läser också in alla offentliga Facebookevent som våra medlemmar har blivit inbjudna till och de mest populära postas till guiden.

I den första versionen så går det att gilla och kommentera ett evenemang, men vi spikar just nu på att också ge möjligheter för att föreslå olika former av möten, maze-ups, i anslutning till ett evenemang. Kanske ta en öl med några andra fans innan en konsert eller rentav hitta någon att gå på dejt med?

Guiden ger våra medlemmar ökade chanser att mötas offline, men snart lanseras guiden även i en publik version och plötsligt kan även den lite tröttare parmänniskan få inspiration och tips från våra snäppet hungrigare singlar :)

PS. Guiden går nu bara att beskåda om man skapar ett konto och loggar in på http://www.mazily.com/