Kulturdejting-sajt utsedd till Sveriges bästa livstilssajt

På plats på Nalen fanns Mazilys VD Olle Morin och designansvariga Magnus Jönsson.

[ad#234-right]För oss är priset ett bevis på att man som liten uppstickare faktiskt kan ruska om i stentuffa dejtingbranschen. Vi har haft mycket begränsade resurser, men satsar med svett och tårar på att göra en riktigt bra tjänst för våra medlemmar, säger Olle Morin. Och vi stannar inte här, jag säger som i den gamla Yazzhiten: ”The Only Way Is Up”…

Vi vill göra en dejtingsajt som är känns relevant för kulturintresserade singlar, säger Magnus Jönsson. På samma sätt som du gör ett aktivt val när du ska gå ut på krogen, så tror vi att nischade dejtingsajter är framtiden. Alla vill inte gå till stora danspalatset.

[ad#234-right]Motiveringen löd: ”Mazily lyckas med två intressanta saker; de gör en nischad dejtingsajt med fingertoppskänsla inom ett relevant område och de har skapat en riktigt spännande tjänst som hämtat moderna funktioner och tänk från de senaste årens sociala medieutveckling. På detta sätt stakar de ut en löftesrik framtid för dejtingtjänster som inte tycker att mer nödvändigtvis alltid är bättre.”

Förutom kategorivinnaren Mazily fanns Freeride, Feber, Veckorevyn, Svenska fans, Damernas värld, Golf.se, Stardoll, Hinnerdu och Shakemyworld bland de nominerade till Årets livsstilssajt.