Europas Hetaste Kunglighet är Kate Middleton

Europeiska kungligheter utom fara för att tappa stilen, då en ny undersökning avslöjar att kungligheter i Europa har många manliga supportrar, har en färsk studie visat.

  • Kungligheter attraherar mer än tre fjärdedelar av Europeiska män
  • Kate Middleton är den 1:a hetaste Europeiska kungligheten
  • Majoriteten av kungligheter i Topp Tio är brunetter

Undersökningen, utförd av Victoria Milan – en dejtingsida för gifta och människor i förhållande som vill vara otrogna – frågade 4.214 st av sina manliga medlemmar över Europa, om dom attraheras av kungligheter och dom har röstat fram dom Topp Tio Hetaste Kungligheter.

Det överväldigande svaret var ja – med 76% av männen som säger att dom är väldigt attraherade av dom majestätiska och hänförande kungliga familjerna.

Brittiska brunetten, skönheten Kate Middleton, Hertiginna av Cambridge, är den 1:a hetaste kungligheten som har satt hjärtan och sinnen hos Europeiska män i brand, nästan en tredjedel av männen gav henne sin röst.

Drottningen Maxima av Nederländerna, blondinen och bombnedslaget från Buenos Aires som har prytt omslaget hos Vogue är en stark tvåa, med en femtedel av männen som frågades rullade ut den röda mattan för henne.

Australienska skönheten, Kronprinsessan Mary av Danmark, kommer på tredje plats med 11% av rösterna.

Dom Skandinaviska länderna har fem av topp tio platserna, med Kronprinsessan Mary och Prinsessan Marie av Danmark, Prinsessan Madeleine och Kronprinsessan Victoria av Sverige och Kronprinsessan Mette-Marit av Norge.

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att resultatet visar att Europeiska män attraheras av stil, klass – och det ouppnåeliga.

“Dom vackra Drottningar och Prinsessor av Europa är rika, förtjusande och totalt oåtkomliga. Män vill alltid ha det dom inte kan få och dessa kvinnor är det. Monarkin är definitivt inte på väg ut ur stilen när dessa familjer fortsätter att ha så fantastiska kvinnor som representerar dom”, sa Mr Vedal.

Överraskande nog, är majoriteten av dom kungliga fresterskorna som Europeiska män har valt in till topp tio, brunetter – sex av dom valda kungligheterna är mörkhåriga.

De 10 Hetaste Kungligheterna

Kate, Hertiginna av Cambridge – 32%
Maxima, Drottning av Nederländerna – 21%
Mary, Kronprinsessan av Danmark – 11%
Madeleine, Prinsessan av Sverige – 10%
Victoria, Kronprinsessan av Sverige – 7%
Mette-Marit, Kronprinsessan av Norge – 6%
Letizia, Drottning av Spanien – 5%
Charlène, Furstinna av Monaco – 3%
Marie, Prinsessan av Danmark – 3%
Mathilde, Drottning av Belgien – 2%