Happy Pancake växer

Happy Pancake har till och med fler sidvisningar än DN.se och DI.se tillsammans. Happy Pancake är med sina dryga 20 miljoner sidvisningar per månad den största gratisdejtingsajten i Sverige.

– Vi går in i en ny fas med Happy Pancake nu. Vårt nästa mål är att bli störst i Norden. För en dejtingsajt är det viktigt att vara stor, för då ökar både möjligheterna att träffa en ny kärlek samt resurserna för att skapa nya, spännande funktioner som gör det lättare att mötas, säger Martin Wikborg, VD för Happy Pancake.

Ett antal åtgärder har lett till tillväxten för Happy Pancake. Bland annat har Sebastian Malmberg rekryterats till positionen som marknadschef, från en konkurrerande internationell dejtingsajt. Vidare har designen gjorts om och sajten fick ett ansiktslyft under våren med fokus på användarvänlig design med bibehållen identitet.

– De allmänna mediesajterna har fler besökare än Happy Pancake, men hos oss stannar besökarna betydligt längre och går djupare in i sajten. Dejting engagerar, säger Martin Wikborg.