Jagodu fortsätter expandera

Den uppmärksammade uppstickaren på datingscenen, Jagodu.com, har den uttalade ambitionen att bli världens bästa datingsite och utmanar de traditionella datingsiterna genom att enligt sig själva leda fackeltåget för tredje generationens dating.

[ad#336right]- För oss handlar det om att träffas i publika och privata sociala sammanhang på ett verkligt sätt, fast online. Genom videochatt, Speed Dating, realtidsflöden och geofriends i mobilappen blir Jagodu en rolig, dynamisk och social tjänst som inte liknar någon annan dejtingtjänst på marknaden, berättar Therese Lindgren, Content Manager på Jagodu.

Under dryga 7 månader har Jagodu.com slagit alla rekord, med råge uppnått uppsatta mål och framgångsrikt mäklat kärlek online, vilket satt rejäl fart på utvecklingen och medlemsantalet. I dagarna implementerades två nya språk vilket öppnar siten för ytterligare två marknader – den spansktalande och den portugisiska, ett marknadssegment uppskattningsvis bestående av 600 miljoner människor.

– Det är viktigt att vi fortsätter att utvecklas i samma snabba tempo både vad gäller nya geografiska marknader, funktionalitet och innehåll. Att lansera dessa två nya språk som öppnar portarna till helt nya marknader är spännande, men framförallt en riktig utmaning, berättar Gunnar Winbergh på Jagodu.