Kvinnor är otrogna mer än män under sommaren

Sommarkärlek – speciellt den otrogna typen – är mer sannolik att bli av med lustfyllda kvinnor än män när vädret blir varmare och en ny undersökning avslöjar att dom kommer att ta det på alla sätt dom kan: onlinesex, onlineflört eller hemliga möten.

Undersökningen, ledd av VictoriaMilan – en dejtingsida för gifta och människor i förhållande som vill vara otrogna – frågade 2.821 otrogna män och 1.654 otrogna kvinnor om deras förföring i sommar: har dom onlinesex, har dom mer lust att vara otrogen under sommaren och om dom vill ha en ursäkt för att träffa människor online eller i verkligheten.

Både män och kvinnor säger att sommarmånaderna får dom att känna sig hetare och deras önskan efter en älskare ökar. Överraskande, säger endast 61% av männen att dom känner sig hetare än vädret och vill ha en ny älskare, jämfört med 82% av kvinnorna.

  • 7 av 10 kvinnor letar mer sannolikt efter en älskare online under sommaren
  • Mer än 80% kvinnor känner större lust för en älskare under sommartiderna
  • Majoriteten av kvinnor planerar framtida möten med sina älskare så att dom har något att se fram emot

Sju av tio kvinnor säger att det är sannolikt att dom ökar sitt flörtande online under sommaren, medan bara strax över hälften av dom tillfrågade männen säger att dom letar mer efter partners på Internet.

Både män och kvinnor som är otrogna är överrens om att det är viktigt att ordna framtida möten med sina älskare för att balansera sitt hemliga sexliv med sitt familjeliv.

Överraskande nog är kvinnor mer organiserade när det kommer till att ordna framtida möten än män, med 84% av kvinnorna som säger att det är ett måste och 71% av männen håller med.

Utöver det kommer 66% av kvinnorna att leta efter ursäkter för att åka tillbaka till staden från sin idealiska semester för en stund med sin älskare.

Den enda platsen där män är mer entusiastiska när det kommer till otrohet på sommaren är onlinesex. Mer än hälften av dom tillfrågade männen (58%) säger att dom aktivt söker efter egentid för att unna sig onlinesex.

Grundare och VD av VictoriaMilan, Sigurd Vedal, säger att undersökningen slår sönder myten om att män skulle vara mer otrogna än kvinnor.

“Vår sexiga sommarundersökning visar att kvinnor inte bara har större lust att ta in nya älskare under dom heta månaderna utan dom är också mer organiserade med det, för att säkerställa att dom balanserar familjetid med sitt sexliv.

Dom letar till och med efter ursäkter för att fly familjesemestrar och ökar sitt sökande online för att hitta den perfekta älskaren för sommaren”, säger Mr Vedal.