Nyheter

Lättare att hitta din livskamrat

Dejtingsajten Mötesplatsen fortsätter att utvecklas och hjälpa människor som söker ett tryggt, seriöst och enkelt sätt att träffa någon att dela livet med. Nu till helgen bjuder man på gratis dejting och möjlighet att prova en ny funktion som gör det ännu enklare att få kontakt.

-Vi påbörjar nu en resa som kommer göra det ännu smidigare och roligare för de som söker efter en livskamrat. Allt handlar ju om att få kontakt med andra singlar på ett tryggt och samtidigt roligt sätt, säger Emma Edespong från Mötesplatsen.

Den nya funktion kallas för Gilla och gör det enkelt att bläddra mellan singlar man söker. Gillar man vad man ser och läser, så klickar man på ”Gilla-hjärtat” och om man inte är intresserad så klickar man sig vidare.

– Om man gillar någon så får man vänta och hoppas på att den utvalda gillar dig tillbaka. Det är jättespännande och väldigt smidigt, säger Emma.

Ett annat roligt och effektivt sätt att få kontakt på Mötesplatsen är genom att göra det vetenskapliga matchningstestet. Det är intressant och du kommer förmodligen lära dig mer om dig själv. Dessutom är det kul att få upp förslag på singlar som passar dig. Par som träffats genom vetenskaplig matchning ökar sina chanser till ett långt och lyckligt förhållande.

Gratis dejting hela helgen
Nu till helgen ger man landets singlar en unik möjlighet att testa på seriös nätdejting – helt gratis. Från fredag kl. 16 till och med söndag den 26 mars bjuder Mötesplatsen in till Guldhelg med förhoppningen att kicka igång pirrande vårkänslor hos singlarna.

– Detta är ett perfekt tillfälle för de som aldrig testat på nätdejting eller de som är nyfikna på vårt nya sätt att få kontakt. Våra tidigare Guldhelger har varit början till många härliga förhållanden, så missa nu inte denna chans. Känn dig hjärtligt välkommen, hälsar Edespong.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.