Ljudbokstips från Storytel: bli bättre på att flirta, förföra och leva i kärleksrelationer med härliga orgasmer

Lär dig mer om det lyckliga ragget, vilken typ du ska dejta, hur du börjar dejta, skaffar bättre relationer och lär dig få skönare och längre orgasmer.

Här är böckerna som alla singlar behöver för att komma igång med dejtandet samt utföra det på ett mästerligt sätt. Storytel tipsar om fem ljudböcker från olika förlag för att lära dig hemligheterna bakom en lycklig relation:

1. Alla får ligga

168 tips om hur du kan bli bättre på flirt, ragg och uppvaktning. I Alla får ligga får både män och kvinnor verktygen för framgång i det kittlande sociala spel som vi kallar flirt och raggning. Med sina unika kunskaper i ickeverbal kommunikation, social manipulation och påverkan, har Henrik Fexeus listat konkreta och praktiska tips. Med mycket humor och glimt i ögat beskriver Henrik flirtens väg till dejt i tre steg: attraktion, relation och förförelse. Boken är helt befriad från slitna raggningsfraser och uppvaktningsknep.

Henrik Fexeus säger: ”Ta med dig 35 tips varje gång du går utanför dörren och du kommer att få ett mer spännande liv än det någonsin varit tidigare”.

2. Hemligheten

Hemligheten är en bok för singlar som tröttnat på att vänta och som vill veta vad de kan göra för att hjälpa framtida kärleksrelationer på traven. Men också för den som redan hittat en partner och som vill veta mer om vad som händer i oss när vi försöker gå från förälskelse och vidare in i en varaktig kärleksrelation.

3. Börja dejta

Ingen människa är en ö. Vi behöver andra för att leva ett gott liv – med vår livspartner, med våra barn och föräldrar, med våra släktingar, vänner och arbetskamrater. Vi vill ha goda relationer, men det är inte alltid så lätt. Här är boken som hjälper dig i dina relationer.

4. Skaffa dig bättre relationer. Anna Kåver & Åsa Nilsonne guidar dig i boken Tillsammans.

5. Orgasmboken

Här är boken som ger dig ännu skönare, längre och härligare orgasmer! Sex är skönt, sex är kul och sex leder till orgasm. Ekvationen skulle kunna vara enkel. Ändå har många, kanske främst de yngre, svårt att få orgasm. Men orgasmen måste inte alls vara en slump! Orgasmen kan läras in, utvecklas och finslipas. Om du vet vilka knappar du ska trycka på, och hur, kommer din kropp att samarbeta och bjuda dig på den mest fantastiska resa. Orgasmboken är fylld av 250 inspirerande orgasmtips som kan få både män och kvinnor att explodera likt en nyss uppväckt vulkan och mullra som åskan på öppet hav.