Män finner otrogna kvinnor mer attraktiva än trogna kvinnor

Män finner kvinnor som är otrogna mot sin partner som mer attraktiva, enligt chockerande resultat som avslöjats i en ny undersökning, en korrelation dras mellan kändisförförerskor som har som bekant haft passionerade kärleksaffärer.

Undersökningen, ledd av Victoria Milan, frågade 6.214 av deras manliga medlemmar, för att få fram deras ärliga åsikt om kvinnor som tar efter kändisar som Meg Ryan (som ju var otrogen mot Dennis Quaid med Russell Crowe), Jennifer Lopez (hade ihop det med Ben Affleck och lämnade dansaren Chris Judd) och Diana, Prinsessa av Wales (som föredrog en polospelare framför en prins).

Medan kändisaffärer hör till det förflutna, verkar det som att kärleksaffärer om vanliga kvinnor inspirerar och attraherar den otrogna mannen. Majoriteten av männen (81%) säger att dom attraheras mer av kvinnor som är otrogna och strax över 70% säger att dom stimuleras av tanken på att hon har varit otrogen tidigare.

Männen vill inte vara ansvariga för en kvinnas första otrohetserfarenhet – 4 av 5 säger att dom föredrar om hon har haft en otrohetsaffär innan hon träffat dom.

När dom tillfrågades om vad som är mest attraktivt hos en otrogen kvinna, blev det överväldigande svaret att hon ska tycka om att ha kul (27%). En fjärdedel var överens om att hon måste kunna njuta av sex fullt ut och en femtedel att kvinnan troligtvis inte är ute efter något seriöst.

Nästan 70% av männen säger att otrogna kvinnor skrämmer dom, men att dom vill ha dom för sig själva, med 62% som säger att dom skulle vägra dela sin älskarinna med någon annan.

Grundare och VD av Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att resultaten visar på en dragning mot den förförande kraften hos en otrogen kvinna oavsett om hon är känd eller inte.

“Män attraheras av kvinnor som skrämmer dom och när dom väl har säkrat dom som älskarinna, är dom ovilliga att dela dom med resten av världen. Dom är inte intresserade av kommunikationsegenskaper eller självförtroendet hos en otrogen kvinna, utan mer av hennes vilja att ha kul i livet, hennes vägran att vara trogen mot en man och hennes sexuella förmåga”, säger Vedal.

Attraheras du av kvinnor som är otrogna?
Ja – 81%
Nej – 19%

Stimuleras du av tanken på att hon har varit otrogen tidigare?
Ja – 72%
Nej – 28%

Vad gillar du hos otrogna kvinnor?

 • Dom är självsäkra – 15%
 • Dom gillar att ha kul – 27%
 • Dom njuter fullt ut av sex – 25%
 • Dom letar inte efter något seriöst – 20%
 • Jag kan prata öppet med dom – 13%

  Skräms du av otrogna kvinnor?
  Ja – 69%
  Nej – 31%

  Skulle du ha något emot att dela din älskarinna med andra?
  Ja – 62%
  Nej – 38%

  Skulle du vilja vara den första personen som hon har en otrohetsaffär med?
  Ja – 21%
  Nej – 79%

  UNDERSÖKNINGSDATA
  6.214 manliga medlemmar hos Victoria Milan tillfrågades