Mazily presenterar Veckans singel

Strax innan jul smög Mazily igång lanseringen av sitt nya koncept Veckans singel, ett helt nytt sätt att presentera nätdejtare.

– Veckans singel är ett nytt koncept där vi, utan hysch-hysch, lyfter fram trevliga singlar från Mazily. De får svara på en kul fråga och syns sedan med bild och svar i våra sociala mediakanaler (Instagram, Facebook, Twitter och Tumblr), säger Olle Morin, vd på Mazily.

Nätdejting som fenomen har de senaste åren blivit allt mindre stigmatiserad och nu för tiden är de flesta singlar medlemmar på någon dejtingsajt eller app. En utveckling som Olle välkomnar:

– Medlemmarna på en dejtingsajt är ju alltid instängda bakom lås och bom och varje sajt är en form av sluten miljö. Nu när nätdejting inte längre är ett särskilt konstigt eller ovanligt fenomen så tänkte vi att det kunde vara dags att öppna luckan lite och faktiskt lyfta fram några av alla våra fantastiska singlar. Låta dem få ta lite plats och vara stolta över att synas! Det är ingen som helst skam att vara singel, utan snarare ett tillstånd som man bör njuta av. Det varar ju oftast inte för evigt, särskilt inte på Mazily ;)

Mazily strävar hela tiden efter att hitta nya och annorlunda sätt att presentera singlar på och ytterligare avdramatisera dejting på nätet. I förlängningen siktar Mazily på att Veckans singel ska utmynna i en svensk version av den tyska sajten Im Gegenteil, Olle fortsätter:
– Vi skulle gärna tagit detta ytterligare ett steg, på samma sätt som den tyska sajten Im Gegenteil gör, där de presenterar singlar som om det vore värsta hemma-hos-reportaget hos en kändis, men vi får se hur det här faller ut först.

På sikt hoppas Mazily kunna sudda ut gränserna mellan inloggat och utloggat, samtidigt som medlemmar som vill vara privata naturligtvis ska ha fulla möjligheter att kunna vara det. Veckans singel är ett första steg i den riktningen.