Mood Stockholms höstkampanj går i kärlekens tecken

Mood Stockholm lanserar en ny reklamkampanj där professionella modeller ersatts med vanliga Stockholmssinglar. Bilderna visar säsongens nyheter och kan ses runt om i Stockholm, bland annat på stortavlor i tunnelbanan. Singlarna går att kontakta på Mood Stockholms hemsida där man även kan läsa mer om personerna och se filmer där de berättar om sig själva.

I år kommer fyra helt vanliga Stockholmssinglar att vara ansiktena utåt för Mood Stockholms nya höstkampanj. Att använda reklamytor till dejtingannonser är helt nytt och den totala motsatsen till Tinders snabba svepningar.

– Stockholm är världens mest singeltäta stad och Mood Stockholm är en annorlunda och nytänkande handelsplats. Det ville vi att vår höstkampanj skulle avspegla. I år gör vi något unikt när vi hjälper ett antal Stockholmssinglar med olika bakgrund att finna den rätta. Men vi vill också inspirera alla att hitta spännande kläder efter sommaren genom att visa upp höstens vassaste plagg från några av Moods bästa butiker, säger Åsa Bergendorf, marknadsansvarig Mood Stockholm.

De fyra singlarna har fått de bästa förutsättningarna för att sticka ut i dejtingbruset med hjälp av professionell styling, smink och fotografering. Dessutom kommer bilderna att placeras på en plats i tunnelbanan där 550 000 människor passerar dagligen.

– En sådan här chans får man bara en gång i livet och det var självklart för mig att ta den. Det känns jättespännande eftersom jag inte har någon aning om hur många som kommer höra av sig, men det kanske är bäst att hålla kalendern öppen ett tag framöver, säger Ali Esmaili, en av de fyra singlarna som deltar i kampanjen.