Morgan och Ola-Conny ska guida singlarna!

I år förlängs singeleventet Mötesplatsen Weekend med ytterligare en dag. Efter en fullspäckad helg får singlarna chansen att träffa Morgan och Ola-Conny från Ullared. Söndag 7 september kommer de att guida varsin buss till Ullared för en shoppingtur på varuhuset Gekås. De kommer att bjuda på sig själva och ge sina bästa dejtingtips såväl som köptips.

– Ni ska få lite guidade grejer, lite humor, lite underhåll som man inte vågar säga i TV för då så blir man inte så populär, säger Morgan.

Redan nu tävlar de om vem som ska få flest singlar till sin buss.

Morgan hävdar att det blir roligare i hans buss och poängterar att han faktiskt är en äkta singel, medan Ola-Connys taktik är att bjuda på fika.

– Att vara singel är ett stort äventyr och man vet inte vem man kommer att möta, det är riktigt spännande, jag lovar att ni kommer att tänka ”undra vem jag kommer att träffa på denna bussen?”, säger Ola-Conny men fortsätter

– Ett tag kan det vara skönt att vara singel men vi behöver kärlek allihop. Man vill gärna ha en nära vän. Jag tycker det kan vara trevligt att sitta ihop i soffan och titta på tv med någon och dricka kaffe, kanske gå ut och handla. Det är så tråkigt att vara själv alltid.

Aktiviteten ”Ullaredstur med Morgan och Ola-Conny” är en del av singeleventet Mötesplatsen Weekend som dejtingsajten Mötesplatsen.se arrangerar i Varberg 5-7 september.