Mötesplatsen funderar på fotbollsspelare

Olof Mellberg har blivit framröstad till den sexigaste spelaren i svenska fotbollslandslaget av singeltjejerna på Mötesplatsen. Försvarsklippan Mellberg vann omröstningen före lagkompisar som Zlatan Ibrahimovic och Kim Källström.

Dejtingsajten Mötesplatsen.se gjorde en undersökning där singlar fick rösta om vem som är sexigast i det svenska fotbollslandslaget för herrar. Nummer ett för Mötesplatsens tjejer var mannen med nummer tre på tröjan, backen Olof Mellberg.

Mellberg fick hela 35 % av singeltjejernas röster och toppar listan före bland andra Zlatan Ibrahimovic och Kim Källström. Den manlige mittbacken har tidigare blivit utsedd till Sveriges sexigaste kille av tidningen QX läsare. Nu har han även vunnit tjejernas kärlek. Kanske något att skryta om i omklädningsrummet med hans vänner i landslaget.

Olof Mellberg (34) började sin fotbollskarriär i Gullspångs IF. Han gjorde därefter succé i både Degerfors och AIK innan han tog steget ut i Europa och blev proffs. Under sin karriär har Mellberg spelat för anrika klubbar som Aston Villa i Premier League och Juventus i Serie A.

Han gjorde sin mästerskapsdebut för svenska fotbollslandslaget under EM i Belgien/Holland 2000. Mellberg var lagkapten fram till 2006 och fick priset Guldbollen som Sveriges bäste manlige spelare 2003. Idag försvarar han straffområden för den grekiska klubben Olympiakos.

Många singeltjejer drömmer säkert om en date med Sveriges sexigaste fotbollsspelare. Olof Mellberg är dock lyckligt gift och bor tillsammans med sin partner Caroline och deras två barn i den grekiska hamnstaden Pireus.

Resultat undersökning:

Vem är sexigast i svenska fotbollslandslaget herrar?

Inget är så vackert att se som 11 män i blågula kläder som kämpar för Sveriges ära. Men vilken spelare tycker Mötesplatsens singlar är sexigast i det svenska fotbollslandslaget?

22 sep 2011

Kvinnor tycker:

35% Olof Mellberg

24% Zlatan Ibrahimovic

9% Kim Källström

7% Anders Svensson

7% Christian Wilhelmsson

6% Daniel Majstorovic

4% Andreas Isaksson

3% Johan Elmander

3% Sebastian Larsson

2% Mikael Lustig

1% Oscar Wendt

Källa Mötesplatsen.se