Sveriges Hetaste Kändispar enligt Mötesplatsen

De är framgångsrika, ser bra ut och har hittat kärleken. Kändisparens glamourösa liv är något som fascinerar oss alla. Det hetaste kändisparet just nu är Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger enligt en undersökning på dejtingsajten Mötesplatsen.se.

Zlatan och sambon Helena toppar singlarnas lista över Sveriges hetaste kändispar med 19% av rösterna totalt. Laila Bagge och hennes man Niclas Wahlgren kommer tvåa på listan med 14%. Jonas Gardell och Mark Levengood delar tredjeplatsen med programledarparet Kristian Luuk och Carina Berg.

Han är killen från Rosengård som blivit en av världens bästa fotbollsspelare. Hon, en modemedveten karriärkvinna som inte nöjer sig med att bara vara fotbollsfru. De har olika bakgrunder men har båda jobbat hårt för att uppnå sina mål. Tillsammans är Zlatan Ibrahimovic (29) och Helena Seger (41) ett av de hetaste och mest omskrivna kändisparen just nu.

Allt började på en parkering i Malmö där den blivande världsstjärnan hade dubbelparkerat sin Ferrari framför Helenas Mercedes. Zlatan blev utskälld efter noter men lät sig inte avskräckas. Han letade istället upp Helenas nummer och bjöd ut henne på en dejt. Resten är som man säger historia.
Det skiljer 11 år mellan Zlatan och Helena men åldersskillnaden verkar inte spela någon roll för paret. Något som dessutom tycks imponera på singlarna.

– Många ser det nog som ett tecken på äkta kärlek, säger Mötesplatsens pressansvarige Erik Sellén.

– Det blir allt vanligare att kvinnor väljer en yngre partner och det är också mer accepterat i dagens samhälle. När kärleken slår till har åldern ingen betydelse.

Enligt en tidigare singelundersökning kan 52% av kvinnorna på Mötesplatsen tänka sig en partner som är mer än tio år yngre. Omkring hälften av männen säger samtidigt att de kan tänka sig att dejta kvinnor som är mer än tio år äldre.
Källa Mötesplatsen.se