Niklas Strömstedt och Carina Berg favoriter på Alla Hjärtans Dag

När svenskarna väljer dejt till Alla Hjärtans dag är det Carina Berg och Niklas Strömstedt som är singlarnas förstahandsval.

Med en karriär inom både radio och TV är Carina Berg ett välkänt ansikte för svenskarna. Hon har varit programledare för många kända program och 2008 blev hon utsedd till årets bästa kvinnliga programledare. Närmast har vi sett henne i flera program där Berg flyttar in. Man kan lugnt säga att Carina även har flyttat rakt in i svenskarnas hjärtan och är populärare än någonsin. Med på listan över tänkbara dejter till Alla Hjärtans dag fanns flera folkkära namn som Maria Montazami och Martina Haag. Men männen vill ha Carina som dejt och hon fick 59 % av deras röster.

[ad#234-right]Niklas Strömstedt har i flera decennier varit en av Sveriges mest folkkära musiker. Nästan tjugofem år efter hans stora genombrott är han fortfarande ett hett namn i Sverige. Numer är han inte bara musiker han är även aktuell med både en egen talkshow och en föreställning. 26 % av kvinnorna i undersökningen vill mer än gärna ha Niklas som sällskap på Alla Hjärtans dag Med på listan fanns andra populära namn som Darin, Erik Haag och Kalle Moraeus med.

– Både Carina och Niklas är sympatiska personer som vågar bjuda på sig själva samtidigt som de ser väldigt bra ut. Båda känns väldigt äkta. Jag tror att det är en vinnande kombination hos svenskarna, säger Julia Tungström pressansvarig på Mötesplatsen.

Singlar tycker
39 % Carina Berg
13 % Maria Montazami
10 % Niklas Strömstedt
9 % Kalle Moraeus
8 % Martina Haag
8 % Darin
7 % Lillbabs
5 % Erik Haag

[ad#234-right]Kvinnor tycker
26 % Niklas Strömstedt
20 % Darin
17 % Maria Montazami
14 % Kalle Moreus
10 % Erik Haag
7 % Carina Berg
6 % Lillbabs
1 % Martina Haag

Män tycker
59 % Carina Berg
13 % Martina Haag
11 % Maria Montazami
7 % Lillbabs
6 % Kalle Moraeus
3 % Erik Haag
1 % Darin

Mötesplatsen.se – pressmeddelanden