Ny app för att se vem som gillar dig

Appen Hiddenhint har snabbt blivit ett populärt sätt att ta reda på om den man gillar, också gillar dig tillbaka. Det smarta är att du kan kolla den andra personens intresse utan att avslöja ditt eget.

I appen Hiddenhint lägger man till den man gillar på en hemlig lista. Personen får då ett anonymt meddelande om att någon är intresserad, men inte det avslöjas inte vem. Men om personen du är intresserad av lägger till dig på sin lista, då blir det en match.

– Jag tycker det är bra att den är gratis och att man kan enkelt koppla till Facebook utan att det kommer upp något på min profil, säger Anna Gustafsson som var snabb med att ladda ner appen.

– Det var roligt att se att jag redan hade en person som var intresserad av mig. Nu hoppas jag bara på en match med den som jag har på min lista, säger Daniel Lundgren.

I appen Hiddenhint lägger man enkelt till personen man är intresserad av på en hemlig lista. Han eller hon får då ett anonymt meddelande som berättar att någon är intresserad, men det avslöjas inte vem. Om båda personerna lagt till varandra i sin hemliga lista uppstår en match. Nu vet båda att intresset är besvarat och relationen kan tas vidare.