Affär med barnflickan

● 82% av de otrogna männen fantiserar om barnflickan som tar hand om deras barn
● Mer än hälften tror att barnflickan flirtar med dem
● Majoriteten av de tillfrågade männen är säkra på att deras fru valde en osexig barnflicka för att minska frestelsen

Mer än 80% av otrogna män fantiserar om barnflickan som tar hand om deras barn och någon gång har känt att hon har deltagit i en flirt med dem, har en färsk undersökning avslöjat. Vanliga män följer helt enkelt i fotspåren efter diverse Hollywoodstjärnor.

Victoria Milan

2015 markerade slutet för två uppmärksammade kändisäktenskap eftersom de hade affär med barnflickan – Gwen Stefani och Gavin Rossdale och Ben Affleck och Jennifer Garner föll båda offer för sexiga barnflickor. Tidigare har Jude Law och Sienna Miller och Uma Thurman och Ethan Hawke lidit av affärer med au pairer. Arnold Schwarzenegger överträffade alla otrogna Hollywoodmän genom att i hemlighet uppfostra en son med sin hushållerska.

Undersökningen, som genomfördes av Victoria Milan – en dejtingsida för gifta och människor som letar efter att vara otrogna – tillfrågade 3,652 av webbplatsens manliga medlemmar för att ta reda på deras djupaste, mörkaste och snuskigaste tankar om sina barns barnflickor.

Nio av tio män tror starkt att deras hustru valde en osexig barnflicka i syfte att minska risken för frestelse, men ett vackert ansikte och en het kropp är inte det första som attraherar en otrogen till barnflickan.

Det som attraherar gifta män är att barnflickan vårdar och visar ömhet mot mannens barn, enligt 28% av dem otrogna som tillfrågades.

Mindre än 20% säger att de är intresserade av barnflickan för att hon är fräsch och ungdomlig, lätt åtkomligt i hemmet (18%) eller att hon är en förbjuden frukt (13%).

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, säger att undersökningen visar att otrogna män – även i Hollywood – letar efter något nytt.

Barnflickan är någon nytt och spännande och något som otrogna män tänder på. Det faktum är att män är mest attraherade av hur hon bryr sig om deras barn, visar att de letar efter någon att älska. Att vara sexig är inte det första män letar efter – och hustrun ser dessutom ofta till att det inte är en snygg barnflicka som trippar omkring i huset
– Sigurd Vedal

Enkätfrågor

Har du någonsin fantiserat om barnflickan som tar hand om dina barn?
– Ja 82%
– Nej 18%

Vad attraheras du av hos henne?
– Vårdadet och ömhet som hon visar för mina barn 28%
– Hon är snygg och sexig 22%
– Hon är fräsch och ungdomlig 19%
– Det är frestande då hon alltid är hemma 18%
– Hon är en förbjuden frukt 13%

Har du någonsin försökt att förverkliga din fantasi?
– Ja 32%
– Nej 68%

Har du någon gång märkt av att hon försökt att flirta med dig?
– Ja 63%
– Nej 37%

Tror du att din fru valde en osexig barnflicka med flit, bara för att vara på den säkra sidan?
– Ja 96%
– Nej 4%

3,652 av de manliga medlemmarna av Victoria Milan tillfrågades


Victoria Milan är en av världens ledande diskreta sociala nätverk för män och kvinnor som söker en hemlig affär. Tjänsten lanserades av lyckligt gifta media verkställande Mr. Sigurd Vedal 2010, och har idag blivit ett av världens snabbast växande och ledande sociala nätverk för diskreta utomäktenskapliga affärer, överträffar 6 miljoner medlemmar över hela världen i mer än 33 länder.