Över 1000 singlar på Sveriges största Singelevent någonsin!

Torsdagen den 7 november styr Viking Cinderella ut från Stockholm med över 1 000 förväntansfulla och partyglada singlar ombord. Tillsammans med Viking Line anordnar dejtingsajten Mötesplatsen Sveriges sannolikt största singelevent hittills.

– Jag har jag inte hört talas om ett större singelevent i Sverige tidigare, säger Niclas Wilhelmsson, eventansvarig på Mötesplatsen i Norden AB. Vi har tillsammans med Viking Line planerat den här kryssningen sedan en lång tid tillbaka och det är verkligen kul att det är så många som vill delta!

Konceptet bygger på att deltagarna kommer att erbjudas många trevliga mötesplatser att träffas på och knyta nya kontakter med varandra. Det kommer bland annat att erbjudas bordsplacering varannan kille och varannan tjej, Ice-Breaker (Mötesplatsens egen form av speed-dejting), samt parvis mingeltipspromenad på hemresan.

Förutom att nattklubbskonceptet Golden Hits pumpar upp tempot med show och dans, finns även Tobias Wallin och Malin Johansson från tv-programmet Let´s Dance med ombord och lär ut sina bästa dansmoves. Yvonne Ryding håller i föreläsningar om sina erfarenheter av bland annat relationer. Champagne-, lakrits och -Whiskeyprovningar och mycket mer står också på programmet.

-Vi hade nyligen ett stort singelevent i Varberg som blev en stor succé med över 500 singlar! Nu blir vi mer än dubbelt så många, säger Niclas Wilhelmsson. Tillsammans med sin stab av medarbetare kommer han att se till alla får en trevlig upplevelse utöver det vanliga och få möjligheten att träffas även utanför nätet.

– Vi ser fram emot att välkomna alla singlar ombord, detta kommer att bli en mycket rolig resa som vi har kryddat med lite roliga överraskningar, säger Gabriella Cromnow Svensson, försäljningsansvarig Tema-och specialresor på Viking Line.