Singlar fikar helst på första dejten i vinter

Att gå på första dejten med någon man är intresserad av är nog härligt pirrigt för de flesta. Men att välja en kul och avslappnad aktivitet är inte alltid det lättaste. Sveriges största nätdejtingsajt Happy Pancake har frågat sina medlemmar om vad de helst gör på första dejten i vinter. Allra helst spanar vi in varandra över en kopp varm choklad eller kaffe på ett mysigt fik.

Nu behöver du inte längre fundera på vad du och din dejt ska göra när ni ses första gången. Att fika tillsammans över en kopp varm choklad eller kaffe är nämligen det som svenska singlar helst gör på första dejten i vinter.

Att ses över en öl eller ett glas vin och att ta en promenad är också populärt. Är du ute efter något mer originellt? Bjud din dejt på pulkaåkning eller lövhögshoppning, som förvånande nog är lika poppis som bio och bowling.

– Det är kul att pulkaåkning och lövhögshoppning är på väg att konkurrera ut bowling och bio som dejtingaktiviteter i vinter. Pulkaåkning gör de flesta glada. Dessutom är det en lättsam och romantisk aktivitet vilket är en perfekt kombination när man ska träffa någon första gången, säger Sebastian Malmberg, marknadsansvarig på Happy Pancake.

Topplista: Vad gör du allra helst på första dejten i vinter?

1. – 29% – Tar en kaffe/fika/varm choklad
2. – 23% – Tar en öl/ett glas vin
3. – 17% – Tar en promenad
4. – 5% – Äter på en bättre restaurang
5. – 4% – Tar en lunch
6. – 2% – Myser framför brasan
7. – 2% – Hoppar i lövhögar tillsammans
8. – 2% – Går på bio
9. – 2% – Åker pulka
10. – 2% – Bowlar