Träningsresa – Mer än bara träning

För att få den ultimata upplevelsen är många av resorna nischade till olika typer av träning och målgrupper. Dejtingsajten Mötesplatsen har tillsammans med Springtime Travel valt att rikta in sin årliga singelresa till Portugal på allsidig träning, sociala aktiviteter och dans. Framför allt är dansen väldigt uppskattad, i år kommer Malin Johansson från Let´s Dance vara på plats för att lära ut sina bästa danssteg och hålla i partykvällar tillsammans med resenärerna.

[ad#234-right]- Man behöver inte vara ett träningsfreak för att gilla träningsresor. Många väljer en sådan här resa för att träffa likasinnade samtidigt som de tar hand om sig själva i solen. Vår resa innehåller allt ifrån dans med dansare från Let´s Dance till styrketräning. Det är lika uppskattat av nybörjare som av elitmotionärer, säger Julia Tungström, pressansvarig på Mötesplatsen.

Enligt en undersökning som Mötesplatsen gjort föredrar 94 % av 1476 singlar en aktiv partner, något som märks på Mötesplatsens träningsresor. I år är det fjärde året i rad som Mötesplatsen flyger ner medlemmar till Portugal och succén bara växer. Allt fler har upptäckt fördelarna med att koppla av med träning och i nya människors sällskap. Dessutom följer sporren och motivationen efter en träningsresa med långt in i vardagen efter att man landat i Sverige.

[ad#234-right]Mötesplatsen.se är en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge. Mötesplatsen.se grundades 2001 och har blivit utsedd till Sveriges bästa dejtingsajt två år i rad. För mer information, se www.motesplatsen.se