Åk på träningsresa med Mötesplatsen

Det finns många olika sätt att träffa andra singlar på. På nätdejtingsajten Mötesplatsen träffas singlarna inte bara på nätet utan även på Mötesplatsens årliga träningsresa till Portugal. Singelkvinnorna har redan bokat sina biljetter till Portugal, nu väntar de på att männen ska göra dem sällskap i solen.

Träningsboomen i Sverige har under de senaste åren exploderat. Nu går även träning och dejting hand i hand. På Mötesplatsens träningsresa umgås singlarna både på träningspassen och i baren. På dagarna anordnas olika träningsaktiviteter för singlarna och på kvällarna är det gemensam middag med barhäng. För dem som inte vill vara med på alla aktiviteter finns det andra möjligheter till umgänge. Ta en golfrunda i solen, utmana någon på en tennismatch, eller njut på stranden under den varma portugisiska solen. Vill man känna storstadspuls under vistelsen finns det möjligheter att åka över till Sevilla i Spanien över dagen.

– Att åka på träningsresa tillsammans med andra singlar är väldigt populärt. Särskilt bland singelkvinnor som gillar att åka på sådana här event. Varje år är kvinnorna väldigt snabba på att boka sina platser till träningsresan. Däremot är männen alltid lite mer avvaktande särskilt i början, säger Julia Tungström pressansvarig på Mötesplatsen.

För män som vill träffa singelkvinnor är det här ett bra tillfälle. Att spendera en vecka på stranden i Portugal är en härlig upplevelse. Kombinationen semester tillsammans med andra singlar och rolig träning gör detta till en oförglömlig vecka.

Mötesplatsen.se – pressmeddelanden