Varberg fylls återigen med hundratals dejtingsugna singlar!

Till helgen drar årets hetaste event igång – Mötesplatsen Weekend!

Förra året samlades 500 singlar på Mötesplatsen Weekend i Varberg. Det var fantastiskt väder, roliga aktiviteter, strandhäng, artistuppträdanden och framför allt spännande möten. Nu kör dejtingsajten Mötesplatsen.se en repris av succén!

I år är det Christer Sandelin och Gigi Hamilton från popgruppen Freestyle, komikern Jan Bylund och Cecilia Vennersten som står för underhållningen. De populära föreläsarna Mia Törnblom och Kostdoktorn kommer att hålla inspirerande föreläsningar för singlarna.

Fullspäckad helg för singlarna

Utöver festkvällar och flera föreläsningar kommer det att bli ett fullspäckat schema hela helgen med aktiviteter för alla smaker. Let´s dance-Malin kommer att hålla i danslektioner och Cecilia Vennersten coachar i sångteknik. Singlarna kan också prova på Segway, Ice-breaker, Vindsurfing och en mängd andra aktiviteter.

Självklart blir det Happy lunch och After beach med dj, volleyboll och dans i sanden även i år!

Efter en fullspäckad helg får singlarna chansen att träffa Morgan och Ola-Conny från Ullared. Söndag 7 september kommer de att guida varsin buss till Ullared för en shoppingtur på varuhuset Gekås. De kommer att bjuda på sig själva och ge sina bästa dejtingtips såväl som köptips. De som inte är shoppingsugna kan besöka västkustens första livskvalitetsmässa, What a feeling, som Varbergs Event anordnar.

Solen kommer att skina på singlarna i år igen under Mötesplatsen Weekend!

Enligt vädersajten klart.se kommer vädret i Varberg att vara strålande. Sol hela helgen!

Mötesplatsen Weekend är en fantastisk möjlighet för singlar att umgås och ha roligt ihop med andra singlar!