Svenska dejtingsajter

50PlusMatch

50 plus Match dejting 50 +

50 Plus Match Info

  Kvinnor / Män – 55 / 45
  Gratismedlemskap
  Premium kostar: 79 -299 kr/mån.
  Största åldersgrupp: 50-55 år.

Dejta på 50 Plus Match


50plusmatch.se

50 Plus Match – Dejting för aktiva 50+
50 Plus Match är en kontaktsida för personer över 50 år, och den största gruppen av medlemmarna är mellan 50-55 år. Det finns mycket som är positivt med dejtingsajter för alla olika åldrar, men det är väldigt bra att det även finns den här typen av sajter som riktar in sig mer specifikt på en viss åldersgrupp.

Hos 50PlusMatch.se finner man en hel del fina berättelser från personer som funnit kärleken och det är såklart alltid inspirerande med vackra kärlekshistorier!

Här kan man känna sig trygg och man kan också se fram emot att bli väl omhändertagen, för detta är en mycket seriös och proffsig sajt. Det är en väldigt viktig del av helhetsupplevelsen att man trivs och känner sig trygg på den dejtingsajt man väljer, så kom ihåg att ta med det i beaktande innan du väljer vart du ska registrera ett konto.

50 Plus Match – Gratis eller Betalt Medlemskap?

Du kan registrera dig gratis hos 50 Plus Match och du kan vara gratis medlem så länge du vill. Man behöver alltså inte betala för sitt medlemskap, men om man betalar så ingår fler funktioner. Bland de funktioner du missar om du inte betalar hittar vi till exempel funktionen att kunna se vilka som besökt din profil. En annan funktion man går miste om är att skicka personliga meddelanden. Det kan man inte göra om man har ett gratis medlemskap.

Det lönar sig att ha ett betalt medlemskap, eftersom det gör så att man kan utnyttja sajtens funktioner på ett bättre sätt, men det är inget krav för att bli en i gänget.

Ett bra sätt är att starta med ett gratis medlemskap för att senare betala om det är så att man känner att man trivs och att det kännas som ett lämpligt forum för ens egna preferenser.

Under registreringen kan du sätta in en profil i 7 enkla steg.
• Inte alla fält är ett krav, men profilerna kontrolleras innan de publiceras.
• Du kan även lägga upp 1-10 bilder, om du vill.

När du fyllt i din profil skickas ett mail till den e-post adress du använt, för att du ska kunna aktivera din profil. Det hela går snabbt och har man väl bestämt sig för att bli en del av denna sajt så blir man det kvickt! Låt säga att du bestämmer dig på vägen hem från jobbet – då kan du vara igång redan efter det att du ätit middag!

Bra på mobilen

50PlusMatch.se är helt mobilanpassad, vilket gör att hemsidan är lätt att använda på din telefon. Eftersom det är så många som föredrar att göra saker och ting på mobilen istället för på datorn idag så är det alltid bra med sajter som är mobilanpassade. Det är inte alla som lyckas bra, men just 50PlusMatch är en av de sajter som verkligen sett till att skapa en riktigt fin och användarvänlig mobilsajt.

Det bästa med detta är att man kan ta med sig telefonen överallt och därmed kunna spana in vad som händer på kontot lite när man vill! Varför inte kolla upp vad som hänt under lunchen? Eller kanske medan du pendlar till ditt jobb? Det finns många bra stunder under dygnet som kan användas för att logga in på 50PlusMatch, så se till att ta vara på dem!

Kostnad för fullt medlemskap

Period
1 månad
3 månader
6 månader
1 år
Summa / månad
299 kr
199 kr
119 kr
79 kr

Gratis medlemskap

 • Sätt in din egen profil
 • Lägg in upp till 10 bilder
 • Gör en egen sökprofil
 • Obegränsad sökning efter andra medlemmar
 • Läs meddelanden från andra medlemmar
 • Skicka 10 intressemeddelanden per dag
 • Se annonser
 • Svara gratis på meddelanden från medlemmar med fullständigt medlemskap

Betalt medlemskap

 • Skicka personliga meddelanden
 • Se vem som besökt din profil
 • Skicka en obegränsad mängd intressemeddelanden
 • Se andra medlemmars sökprofil
 • Använd våran messenger
 • Se vem som är gratis eller fullständig medlem

Som ni kan se så är det väldigt mycket man får som fullvärdig, eller betalande, medlem. Man får dessutom en hel del trevliga saker bara genom att ha ett gratis konto, så det är definitivt värt att testa denna sajt. Man ska ju inte vara blyg för nya saker, eller hur?

Då det är så många som har bra saker att säga om denna sajt så är det också så att det är mer värt att kolla upp den. Det finns mer eller mindre bra dejtingsajter och denna tillhör definitivt de bättre! Det är bara att skapa ett konto och sedan önskar vi lycka till!

Bli Medlem på 50 Plus Match


Jämför andra datingsidor med 50 plus Match.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.