eDarling

eDarling logo

eDarling Info

  • Startat: 2008 i Berlin
  • Kostar: 3 månader: 599kr/ mån 12 månader: 299kr/ mån. Bli medlem gratis.
  • Personlighetstest
  • 51% kvinnor / 49% män
  • 61% akademiker
Bli Medlem Gratis hos eDarling.se!

eDarling.se

eDarling – För singlar med höga anspråk
eDarling.se startades i Tyskland 2008 och finns idag i ett flertal europeiska länder. De finns bland annat i Frankrike, Holland, Italien, Polen, Ryssland, Schweiz, Spanien, Sverige, Turkiet, Tyskland och Österrike.

Med så många länder med så är det inte konstigt att de har många medlemmar. Totalt har man hela 13 miljoner medlemmar, vilket är en otrolig siffra i sammanhanget!

Då det blir mer och mer vanligt att man använder sig av dejtingsajter så kommer det utan tvekan att bli fler och fler som börjar använda sig av eDarling. Varför inte själv testa?

eDarling.se

Du har säkert sett reklamfilmerna med snygga singlar som söker en framgångsrik och målinriktad partner. Så här beskriver eDarling själva sin sida:

  • Sofistikerade och högutbildade singlar
  • Träffsäkert med vetenskapligt framtagna partnerförslag
  • Manuellt granskade profiler för säkerhet och anonymitet

eDarling använder sig av IdealPartner-metoden som baseras på din personlighetstyp. Varje medlem matchas ihop med andra medlemmar som de passar tillsammans med enligt deras vetenskapliga personlighetstest.

Det gör förhoppningsvis att de kan presentera partnerförslag som är intressanta för dig.

Det är ett intressant och spännande sätt att dejta på, eftersom man i vanliga fall kan falla för ytan snarare än innehållet. Med dejtingsajten eDarling får man direkt information om vad det är för person bakom ytan och det är väldigt trevligt.

Genom att man redan från starten matchas ihop med lämpliga partners så blir det ett mer effektivt sätt att dejta på och detta är en av anledningarna till varför det är så populärt och vanligt som det är.


Bli Medlem Gratis hos eDarling.se!

Hög standard

Idag finns det ett flertal olika sajter för dejting och om man vill känna sig säker på att det är ett bra gäng som driver sajten man önskar använda är det klokt att bli medlem på en stor dejtingsajt som eDarling.

Med hög standard följer högt medlemskap och ju fler medlemmar, desto lättare är det att finna en partner. Här kan man från start hitta en person som delar ens intressen och det är mycket bra att få den typen av information direkt.

Man slipper bli förälskad i en person som man sedan bryter upp med på grund av att man inte har kompatibla intressen, arbeten, ekonomi, mål i livet etcetera.

Förälskad i rätt person direkt!

När man väl blir förälskad så är det svårt att se de dåliga sidorna, men med hjälp av eDarling slipper man att bli förälskad i en ”dröm”.

De flesta har varit med om att bli förälskad i en person som inte alls är kompatibel med ens egen personlighet på grund av att man fallit för en yta, att man har det kul tillsammans och så vidare.

När den första förälskelsen lagt sig och man upptäcker att man själv vill gå på museum medan den andra personen vill gå på hockey så blir det svårt.

Med eDarling så matchas man ihop med andra som är intresserade av kultur från början, så det blir en betydligt mer spännande upplevelse då man kan har något att tala om på grund av liknande intressen och personlighet.

Matchningssystemet hos eDarling

För att detta ska fungera krävs det att matchningssystemet fungerar och det gör det naturligtvis hos eDarling.

Det är seriös forskning som ligger bakom deras system för matchning av olika personer, så man träffar personer som passar en extra bra redan från start.

Efter att man gör personlighetstestet hos eDarling så tar de fram en skräddarsydd profil så att du kan starta ditt dejting-äventyr på bästa sätt.


Bli Medlem Gratis hos eDarling.se!

Nyheter från eDarling

Den perfekta partnern – hur ska hen vara?

Senast var det Match.com som undrade hur drömdejten skulle vara. Nu är det eDarlings tur med den perfekta partnern. Förhoppningsvis kan vi alla lära oss något.

Den svenska dejtingtidslinjen

Hon har inte hört av sig! Han har inte kysst mig ännu, borde han inte ha gjort det? Pirret i magen kan vara jobbigt men samtidigt alldeles fantastiskt. eDarling har inte svar på exakt när man ska ta ett nytt steg i relationen, men i vår senaste undersökning har vi tagit reda på hur det brukar se ut i praktiken.

Tunnhåriga män fastnar oftare i vänskapsfällan

Många tunnhåriga män upplever håravfallet som ett stort problem, speciellt när det kommer till att träffa kvinnor. Och det handlar

Svenska singlar dejtar helst över en kaffe

Att svenskar gillar kaffe är ingen nyhet, men att en kopp bryggkaffe är den ultimata följeslagaren på den första dejten

Inkomst påverkar sexdrift

Hög inkomst är i många fall ett resultat av god utbildning och en förutsättning för hög social status. Det är


Bli Medlem hos eDarling.se!

Jämför eDarling med andra dejtingsajter. Om du finns i Norge heter eDarling Elitesingles.