Egenskaperna som gör dig extra attraktiv

Egenskaperna som gör dig extra attraktiv

Ett tilltalande yttre må vara en fördel när du vill träffa någon – men det är långt ifrån allt. Det är minst lika viktigt att vara attraktiv i din personlighet. Nu är egenskapen som får singlarna att falla pladask framröstad…

Både män och kvinnor är överens. Den mest attraktiva egenskapen är… Att vara ärlig!

När 3320 svenska singlar på dejtingsajten Mötesplatsen fick vara med och rösta om vilken egenskap som de tycker är mest attraktiv blev resultatet följande:

1. Ärlig (27%)
2. Omtänksam (23%)
3. Humoristisk (11%)
Pålitlig (11%)
4. Glad (8%)
Positiv (8%)
5. Romantisk (6%)
6. Vänlig (4%)
7. Social (3%)

Att vara ärlig och omtänksam ligger alltså överst på önskelistan från singlarna. Hur ska man då lyfta fram detta när man söker kärlek och är en dejtande person?

Här kommer några konkreta tips:

– Ha självinsikt och berätta om både dina bra och dåliga sidor. Den du dejtar vill ha någon som hen kan lita på. Om du är ärlig kommer ni skapa en starkare relation.

Använd nytagna foton på dig själv när du nätdejtar. Ge en så ärlig och bra bild av dig själv som själv som möjligt. Välj inte en profilbild som 10 år gammal, det finns absolut inget att vinna på det.

– Omtänksamhet kan du gärna visa rent praktiskt på själva dejten. Var generös, se till att din dejt har det bra och ställ gärna mycket frågor om dejten. Närvaro är en av de viktigaste sakerna som säkerhetsställer en nära relation mellan två människor.