Elitsinglar

Snabbinfo

    43% män / 57% kvinnor
    2/3 har akademisk utbildning
    Singlar som söker ett långvarigt förhållande
    Största gruppen över 30 år

Bli en Elitsingel

Elitsinglar.se Sajt

Elitsinglar representerar en helt ny form av matchmaking och de riktar sig främst till välutbildade singlar över 30 år som har lika höga privata ambitioner som de har professionella. Målet med Elitsinglar är att skapa en plattform med fokus på kvalitet, där medlemmar kan träffa en likasinnad partner för en långvarig relation.

Om du söker efter ett seriöst förhållande, så kan Elitsinglar vara rätt dejtingsajt för dig.

Gratis vs Premium

Gratis basmedlemskap: Gör personlighetstestet, skapa en profil, ta emot partnerförslag, skicka leende och andra tecken på intresse, ta emot meddelanden från andra medlemmar.

Betalt premiummedlemskap: Få tillgång till alla foton, obegränsad kommunikation, se profilbesökare, använd mobilapplikationen, få upp till 20 extra partnerförslag per dag via ”Lyckträff”, kontakt garanteras.

Dina matchningar tas fram genom ett personlighetstest som du gör när du blir medlem på sidan. Med hjälp av ett omfattande frågeformulär analyseras dimensionerna i din personlighet som formar ditt samspel med andra människor och avgör vad du letar efter i ett förhållande.

Alla profilbilder och texter kontrolleras manuellt av kundservice innan de publiceras.

Bli medlem gratis

Nyheter och artiklar från Elitsinglar

Romantik i Europa

Lagom till Alla hjärtans dag så har ELITSINGLAR rådfrågat över 8000 europeiska singlar om hur de helst yttrar sin kärlek.

Posted in Nyheter | Leave a comment