Elitsinglar

Elitsinglar

Snabbinfo

  • 46% män / 54% kvinnor
  • 2/3 har akademisk utbildning
  • Singlar som söker ett långvarigt förhållande
  • Största gruppen över 30 år
  • Pris: 159-699kr /mån
Bli en Elitsingel

Elitsinglar.se sajt

Elitsinglar representerar en helt ny form av matchmaking och de riktar sig främst till välutbildade singlar över 30 år som har lika höga privata ambitioner som de har professionella. Målet med Elitsinglar är att skapa en plattform med fokus på kvalitet, där medlemmar kan träffa en likasinnad partner för en långvarig relation.

Av förklarliga skäl vill man använda sig av en bra och seriös sajt för nätdejting och det är precis det man får hos Elitsinglar.

”Om du söker efter ett seriöst förhållande, så kan absolut Elitsinglar vara rätt dejtingsajt för dig!

Gratis vs Premium på Elitsinglar

Man kan själv bestämma om man vill ha ett gratis medlemskap, eller om man vill betala för ett premium-medlemskap. En god idé är att testa med ett gratis medlemskap till en början. På så sätt kan man testa den service som erbjuds och avgöra om det är någonting som man vill fortsätta med.

Gratis basmedlemskap:

Gör personlighetstestet, skapa en profil, ta emot partnerförslag, skicka leende och andra tecken på intresse, ta emot meddelanden från andra medlemmar.

Betalt premium-medlemskap:

tillgång till alla foton, obegränsad kommunikation, se profilbesökare, använd mobilapplikationen, få upp till 20 extra partnerförslag per dag via ”Lyckträff”, kontakt garanteras.

Elitsinglar pris premium-medlemskap

3 månader: 699 kr per månad
6 månader: 499 kr per månad
12 månader: 299 kr per månad
24 månader: 159 kr per månad

Allt som ingår i ett premium-medlemskap

Översiktlig Personlighetsprofil
Skräddarsydda partnerförslag
Skicka och ta emot leenden
Ladda upp bilder
Obegränsade meddelanden
Se alla bilder
Se dina profilbesökare
Föreslås oftare för andra
Full tillgång till appen
Möjlighet att verifiera din profil
Se när dina meddelanden blivit lästa
Djupgående personlighetsporträtt
Fler partnerförslag via Lyckträff

Hur funkar det?

Det är inga konstigheter, utan det är enkelt att använda sig av Elitsinglar.se, så alla kan testa, oavsett tidigare erfarenhet av nätdejting sedan tidigare.

Själva processen går till som så att dina matchningar tas fram genom ett personlighetstest. Detta personlighetstest gör du när du blir medlem på sidan. Detta är en av de främsta anledningarna till varför dejting på nätet fungerar så bra som det gör.

Genom att snabbt berätta om vem man är, vilka grundläggande värderingar man har och så vidare så ser de andra personerna snabbt om man passar deras preferenser eller inte.

Man använder sig av ett omfattande frågeformulär för att på så sätt ”ta fram” sin egen personlighetstyp.

Sedan analyseras dimensionerna i din personlighet noggrant och det är sedan detta som formar ditt samspel med andra människor på sajten.

Med ett personlighetstest får man snabbt reda på vad man egentligen letar efter i ett förhållande och det är inte helt ovanligt att det visar sig att man egentligen söker efter någonting annat än man tror.

Man kan falla pladask för en personlighetstyp när man är ute, men när man verkligen tänker efter och gör personlighetstestet kan det visa sig att det man egentligen är ute efter är någonting annat.

Bra resultat enligt statistiken

dejt elitsinglarDet är alltfler som använder sig av nätdejting numera och det som tidigare ansågs lite ”skumt”, eller till och med desperat är idag något som majoriteten tycker är något positivt och som väldigt många har testat.

Att man kan lära sig lite om sig själv genom personlighetstestet är en anledning nog för att testa Elitsinglar och det är också behagligt att träffa en person som håller samma intellektuella nivå direkt.

Då det är så vanligt att man använder sig av denna typ av service idag så är det också så att det blir alltmer vanligt med sajter som riktar in sig på en specifik grupp i samhället.

Hos Elitsinglar är det, som nämnt, välutbildade personer över 30 år som gäller.

Då detta är en grupp i samhället där många främst riktat in sig på karriären är det en grupp som kan behöva en tjänst som den här.

Ingen tid för romanser

Det är många som anser att de inte har tid med ett kärleksliv, men genom att använda Elitsinglar.se får de snabba besked och kan snabbt avgöra om det finns någon man kan tänka sig att dejta. Man slipper slösa dyrbar tid åt att dejta personer som man inte vet så mycket om.

Det blir helt enkelt mer effektivt med Elitsinglar.se, eftersom man lär känna personerna snabbare där än exempelvis på krogen.

För runt 10 år sedan var det över 20% av alla svenskar mellan 25-60 år som träffat sin partner via nätdejting. Om man betänker den utveckling vi har sett inom denna sfär så är det inte konstigt att det är betydligt fler än så som träffar sin livspartner via sajter som Elitsinglar.se!

Bli medlem gratis på Elitsinglar.se

Nyheter och artiklar från Elitsinglar

Svenska män mycket mer romantiskt inställda till jul än kvinnor

En ny undersökning från ELITSINGLAR avslöjar att svenska män har en mycket mer romantisk inställning till julen överlag än kvinnor.

Romantik i Europa

Lagom till Alla hjärtans dag så har ELITSINGLAR rådfrågat över 8000 europeiska singlar om hur de helst yttrar sin kärlek.

Film om Elitsinglar.se

Bli medlem gratis på Elitsinglar.se

Kolla hur Elitsinglar.se står sig mot andra svenska datingsidor.