Fitness Date Club är en av världens största sportdejtingsidor för sport och fitness entusiaster.

Enligt en undersökning utförd av SCB är 41% av alla som tränar regelbundet på gym och fitness center singlar. Liknande siffror kan gälla många andra länder runt om i världen. Slutsatsen är att fitness och dejting kan bli en allt mer populär kombination. Ett häpnadsväckande faktum är att det oftast finns fler singlar på gym än på krogen!

En fysisk aktivitet kan få det att tända till när det gäller kärleken.

Fördelarna med att använda ett gym eller idrottsförening som plattform för dina dejting aktiviteter kan vara:
· Gemensamma intressen och aktiviteter bland aktiva deltagare på samma plats.
· Träning skapar ett bättre självförtroende. Det är lättare att få nya vänner och kontakter för de som tidigare har varit blyga personer.

Fitness Date Club

FitnessDateClub.com är en allt populärare dating community som specialiserar sig på hälsomedvetna singlar över hela världen. För närvarande finns flest medlemmar i USA, Storbritannien, Tyskland, Sverige och Sydafrika. Den är skapad av förre heltidsmusikern Martin Dagger, där han har tagit tillvara på erfarenheter från dejting scenen i USA och Sverige.

”Energy for Your Body & Soul(mate)”

Det nystartade bloggen på Fitness Date Club kommer att ha artiklar och tips om friskvårdsaktiviteter, kost, wellness och mer. Så oavsett om din passion är yoga, löpning, bodybuilding, cykling eller annan motionsaktivitet, så är troligt att du kan hitta en träningspartner eller en romantisk partner på denna dejting site jämfört med någon annanstans. Om du är fokuserad på att leva ett aktivt och hälsosamt liv, vad kan då vara ett bättre sätt än att hitta en själsfrände som känner på samma sätt.

Inspirerande dejting aktiviteter

Här är några vanliga fitness och dejting aktiviteter som kan inspirera dig och din dejt:
· Tennis, golf, badminton och andra liknande sporter.
· Vandra i naturen i ett par timmar, istället för att bara ta en promenad i parken.
· Kajakpaddling. Om du inte äger en kajak finns det gott om kajakuthyrning ställen i Sverige och andra länder.
· Bergsklättring inomhus. Detta är allt populärare på gymnasium och universitet.
· Skridskoåkning. Mycket kul aktivitet även för nybörjaren. Om din partner tenderar att falla är det bara att fånga henne / honom i dina armar!
· Cykeltur. Kombinera det med en picknick!
· Unga norrmän tillbringar ofta ett dejt genom att ”gå på tur” eller en skidresa strax utanför staden. Att tillbringa en motions- och naturupplevelse tillsammans kan vara mycket inspirerande, särskilt om du har ett gnistrande vinterlandskap i närheten!

Fitness Date Club är en av världens största sportdejtingsidor för sport och fitness entusiaster. Fitness Date Club har tusentals män och kvinnor som söker efter hälsosamma och sportiga vänner för samtal eller romantik jorden runt. www.fitnessdateclub.com