Happy Pancake

Happypancake gratis dejting

Happy Pancake info

    Kvinnor / Män – 55 / 45
    Helt Gratis
    Vanligaste åldern: 25-35 år.

Dejta på Happy Pancake


Happypancake.se

När en ”gratis registrering” inte är nog ska du kolla på Happy Pancake en helt gratis dejtingsajt. Hur? Sajten är reklamfinansierad. Dom granskar ändå alla texter och foton innan de läggs upp.

Idag blir det mer och mer vanligt mer dejting på nätet och happy Pancake är en av de största dejtingsajterna som finns i Sverige. Det finns ett flertal andra sajter som används av många svenskar, så som exempelvis Tinder och antingen så trivs man bra på flera och vill vara aktiv på fler än en sajt, eller så gillar man en.

Om man ska välja endast en dejtingsajt att vara aktiv på så är det viktigt att först kolla upp och jämföra så att man får ut mesta möjliga av sajten. Det finns många bra sätt att göra det och vår artikel är ett exempel på text som du kan ha nytta av i din research, så häng med oss nedan!

Happy Pancake – gratis!

En av de stora fördelarna med just Happy Pancake är att det är en gratissida. Det är alltid kul med gratis tjänster på nätet, eftersom man då inte riskerar att förlora några pengar på sajten om det skulle vara så att man inte gillar vad man får.

Eftersom alla är olika och alla vill ha olika saker så är det på det viset att det fungerar med många olika dejtingsajter på gång samtidigt. Om alla ville ha exakt samma sak så skulle det inte finnas någon marknad för många olika sajter för dejting, men det finns tillräckligt många olika ”behov” för att det ska funka med många olika.

Finns det någon nackdel med att det är gratis? Det som många menar är en nackdel är att det lätt blir som så att många skapar konto utan att vara seriösa om det är gratis. Om man ska betala så vill man också att det ska vara mer seriöst, eftersom få personer betalar för något de inte är särskilt intresserade av.

Populär bland yngre användare

Sedan Happy Pancake drog igång under 2007 så är det idag främst yngre användare man hittar på denna dejtingsajt. Många användare omtalar också detta i recensioner och omdömen. De har en åldersgräns från 18 år och man kan se att den åldersgrupp som är mest intresserad av att vara aktiva här är de mellan 25-35 år.

Detta är inte den bästa sajten för dig som är ute efter ”riktiga” dejter som kan leda till ett förhållande, utan happy Pancake passar främst dig som vill ha en liten fling, en kompis eller liknande.

Användarvänlig sajt

Trots att HappyPancake har hängt med ett tag så är sajten snygg. Det är inte det mest innovativa vi har sett, men den håller sig definitivt bra fortfarande. Det är orange som är färgen för denna sajt och det är passande då det ger en skön känsla.

Det är också så att det är en användarvänlig dejtingsida, vilket är bra oavsett vilken ålder man är i. Trots att det är lättare för yngre personer att använda både mer och mindre avancerade sajter så är det ändå alltid positivt när man slipper krångla till det för mycket.

Alla vill inte att andra ska veta om att man är aktiv på en dejtingsajt och det innebär att det är extra viktigt att skapa sajter som är lättanvända. Är det så att man tillhör de äldre generationerna där internet inte är en självklarhet så vill man kunna sköta registrering och aktivitet utan hjälp från barn eller barnbarn. Detta gör att det är extra viktigt att erbjuda en enkel sajt.

Enkelt att bli medlem

Att bli medlem på Happy Pancake går väldigt snabbt och det är ju alltid positivt! Man slipper en massa (ofta onödiga) avancerade funktioner och istället kan man fokusera på det som är viktigt. Vi hittar en sökfunktion som är smidigt att använda plus att det finns funktioner för att ladda upp foton, fotoalbum, skicka och läsa meddelande samt skicka flirtar och se besökare av profil.

Ovan funktioner är fullt tillräckliga för att man ska vara nöjd med en dejtingsajt, men är du van vid mer avancerade varianter tycker du kanske att detta är aningen ”enkelt” och otillräckligt. Det är individuellt vad man gillar och vad man uppskattar, men då det är en gratis sajt så kan man alltid testa och se vad man tycker!

Om du efter ett tag tycker att ditt medlemskap på Happy Pancake borde utökas med ytterligare ett så kan du smidigt bli medlem på en annan sajt inom dejting. Det finns ingenting som säger att du endast kan vara medlem på en!