Hinge

Hinge är en datingapp som har vuxit i popularitet under de senaste åren. Den är utformad för att uppmuntra mer meningsfulla interaktioner och relationer, och dess slogan är ”designad för att raderas” – med andra ord, dess mål är att användarna ska hitta en seriös relation och sluta använda appen.

Några av Hinge unika funktioner inkluderar:
Djupare profiler: Till skillnad från vissa andra appar som fokuserar på bilder, tillåter Hinge användarna att skapa mer detaljerade profiler med flera bilder och prompter för att dela mer om sig själva – till exempel dina hobbies, ideal och personliga åsikter.

Kommentarer: Användare kan ”gilla” och kommentera specifika delar av någons profil, vilket gör att konversationerna kan starta mer naturligt och personligt.

Vi tror att du kommer att gilla: Hinge har en algoritm som försöker förutse vilka användare du kommer att gilla baserat på dina tidigare interaktioner och dina angivna preferenser.

Rose: Rose är en premiumfunktion som användare kan skicka till potentiella matcher för att visa extra intresse.

Designad för att raderas: Hinge fokuserar på att skapa meningsfulla relationer snarare än tillfälliga möten. Deras mål är att du hittar någon du klickar med så bra att du inte längre behöver appen.

Säkerhet är också en prioritet för Hinge. De erbjuder en funktion för att rapportera beteende som känns olämpligt eller osäkert, och de har också introducerat en ”videochatt”-funktion för att möjliggöra säkra, distanserade dejter.

Hinge priser

PlanLängdPris per månadPris totalt
Premium1 mån$29.99$29.99
Premium6 mån$19.99$59.97
Premium12 mån$14.99$89.94

Med betalt medlemskap får du: Obegränsade dagliga gilla-markeringar, se alla potentiella matchningar och tillgång till alla avancerade preferensfilter.

Hinge kan vara ett bra alternativ för dig som söker mer meningsfulla relationer och tröttnat på den mer tillfälliga stilen av dating som ibland är associerad med appar som Tinder.