Hitta kärleken i sommar

hitta kärleken i sommar 2017

Singelskap kan vara trist: alla vännerna drar på parsemester, äter parmiddagar och gör sånt som par gör, vilket kan få den mest sociala att känna sig ensammast i världen. Men det kan faktiskt vara riktigt kul också – inte minst för den som är öppen för dejting.

När Mötesplatsen frågar sina medlemmar vart de helst raggar i sommar svarar en överväldigande majoritet att de väljer en dejtingsajt framför både uteserveringen och stranden. Med hjälp av appen kan du ju ligga på playan och samtidigt dejta på mobilen.

Om verkligen vill ge nätdejtingen en ärlig chans krävs det lite insatser från dig. Och troligtvis kommer det vara såååå värt det…. 😉

Så lyckas du med nätdejtingen i sommar:

1. När du skriver till någon, visa att du är intresserad av just den personen genom att läsa presentationen noga och titta igenom bilderna. Man vill ha känslan att man är utvald.

2. När du föreslår en dejt, var specifik. Föreslå en särskild föreställning eller en viss restaurang. Och utgå ifrån det du vet att personen gillar, då är det störst chans att dejten blir lyckad.

3. Ha inte alldeles för bestämda krav. Detaljer som specifik ålder eller hårfärg tenderar att inte vara så viktigt om man faktiskt gillar någon.

4. Var så aktiv som möjligt i början. Eftersom det ibland kan ta ett tag att få svar är det bra att kontakta så många som möjligt – gärna flera i veckan.

5. Var ärlig och bemöt andra som du själv vill bli bemött.

6. Lägg upp många bilder på dig själv i olika situationer.

7. Det viktigaste när du skriver en presentationstext är att vara personlig. Det krävs inga långa uppsatser men en positiv text som tydligt beskriver hur du är, vad du har för intressen och vad du söker.

8. Skriv inte för länge innan ni ses. Risken är att man bygger upp en drömbild av den andre. Ses, ha kul och ta inte allt på blodigt allvar. Allt är en erfarenhet och att träffa nya människor brukar nästan alltid vara givande.

Söker du något seriöst och långvarigt – då är det Mötesplatsen som du ska välja. Här uppger 8 av 10 att de söker någon att dela livet med och 140 000 har redan träffat en livspartner här.