Nextlove

NextLove är en europeisk dejtingplattform som huvudsakligen är avsedd för skilda och ensamstående föräldrar. Den grundades 2013 med målet att ge en plats för likasinnade individer att träffa och skapa meningsfulla relationer.

De förstår att det kan vara särskilt svårt för personer som har gått igenom en skilsmässa eller är ensamstående föräldrar att hitta en ny partner, och därför försöker de göra processen enklare och mer tillgänglig.

Nextlove Sverige

Nextlove.se info

  • 100% fokus på dig som är frånskild och/eller singelförälder
  • 60/40 Kvinna / Man
  • Grundades år 2013
  • Administratörer övervakar aktiviteten på NextLove 24/7

Nextlove.se dating

Prova Nextlove Utan Kostnad!

Webbplatsen erbjuder flera funktioner för att hjälpa användare att hitta en potentiell match. Användare kan skapa profiler, söka efter andra medlemmar med hjälp av olika filter, skicka och ta emot meddelanden, se vilka medlemmar som har besökt deras profil med mera.

NextLove har även en verifieringssystem för att säkerställa autenticiteten hos dess medlemmar, vilket hjälper till att förhindra falska profiler och bedrägeri.

En annan viktig aspekt av NextLove är dess betoning på integritet och säkerhet. De har en strikt sekretesspolicy och de använder avancerade säkerhetssystem för att skydda sina användares information.

På Nextlove matchas du nämligen genom att svara på frågor om allt från hur konflikthantering till romantik och sexualitet.

Därefter gör systemet sitt och matchar ihop dig med de andra medlemmar som är mest lika dig när det gäller värderingar och intressen så att du ser personer som passar just dig.

Sajten har tusentals medlemmar runt om i Norden och är den största mötesplatsen för frånskilda och ensamstående föräldrar, vilket både gör att du slipper vada genom massan av 19-åriga singlar och lättare hittat någon som passar dig.

Börja med att välja ett bra användarnamn och ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan bild.

Efter det kan du låta andra medlemmar få lära känna dig bättre genom att fylla ut din profil.

Du kan även låta andra medlemmar veta dina djupare tankar och åsikter om speciella ämnen, exempelvis ”Vem jag är och vad jag vill med livet” och ”Mina perfekta första dejt”, var ärlig även om det kanske är lite svårt.

Prova Nextlove utan kostnad

Du kan självklart prova på utan kostnad, men vissa funktioner är bara tillgängliga om du betalar för ett premium-medlemskap.

Nextlove pris premium medlemskap

1 månad: 269kr
3 månader: 657kr (219kr per månad)
6 månader: 954kr (159kr per månad) (plus 250 gratis krediter)
12 månader: 1 428kr (119kr per månad) (plus 650 gratis krediter)

Premium plus: 49kr
(gratis-medlemmar kan kontakta dig och chatta med dig till exempel)

Prova Nextlove.se – Gratis!

Netxlove reklamfilm

Prova Nextlove Utan Kostnad!

Jämför Nextlove med andra dejtingsidor.


Att börja dejta som frånskild förälder

Att börja dejta som en frånskild förälder kan vara en givande upplevelse som öppnar upp för nya möjligheter och relationer. Samtidigt kan det också medföra vissa utmaningar och bekymmer. Här är några potentiella problem och aspekter att överväga:

Känslomässiga Utmaningar

Obearbetade Känslor: Att ha ohanterade känslor från skilsmässan kan påverka nya relationer.
Skuld och Lojalitetskonflikter: Barnen, speciellt om de är unga, kan känna sig delade eller uppleva skuld om de blir fästa vid din nya partner.

Tids- och Energihantering

Tid för Barnen: Att balansera tid mellan dina barn, din dejt och eventuellt jobb kan vara svårt.
Utmattning: Att jämna ut energi mellan att vara förälder och att dejta kan vara utmanande.

Barnens Anpassning

Acceptans: Barnen kan ha svårt att acceptera en ny person i deras liv och reagera med motstånd eller ilska.
Konflikter: Att hantera konflikter som kan uppstå mellan dina barn och din nya partner.

Logistik och Planering

Planering: Att organisera datum och aktiviteter som inte stör barnens schema eller rutiner.
Boendefrågor: Beslut om när och hur man ska introducera barnen till den nya partnern, samt eventuella sammanblandning av boenden längre fram.

Ekonomi

Ekonomisk Stress: Nya relationer kan påverka din ekonomiska situation, särskilt om underhåll och barnbidrag är inblandade.

Relationen med Exet

Samspelet med Ex-Partnern: Att hantera din relation med din ex-partner på ett sätt som är hälsosamt för barnen.
Jämförelser: Din nya partner kan bli jämförd med din ex-partner, vilket kan vara känsligt.

Sociala och Kulturella Tryck

Sociala Normer: Att hantera vänner och familjs åsikter och förväntningar kring ditt datingliv.
Stereotyper och Stigma: Att navigera genom eventuella stereotyper eller stigma kring att vara en ensamstående förälder som dejtar.

Självkänsla och Självbild

Sårbarhet: Att öppna upp sig för en ny relation efter en skilsmässa kan kännas skrämmande och göra en sårbar.
Osäkerhet: Frågor kring din egen värdighet och attraktivitet kan dyka upp, särskilt om skilsmässan var svår.

Det är viktigt att komma ihåg att dessa utmaningar inte är oöverkomliga och att många frånskilda föräldrar framgångsrikt finner nya, lyckliga relationer.

Det kan vara värt att söka stöd från vänner, familj eller en professionell rådgivare för att navigera genom dessa utmaningar på ett hälsosamt sätt.

Att vara öppen, ärlig och transparent med barnen (på en åldersanpassad nivå) och nya potentiella partners är också kritiskt för att bygga en stabil grund när man går vidare.