Svenska dejtingsajter

Match.com / .se

Match.com

Match info

    Medlemmar: 400000
    Startat: 1995 i USA. 2002 i Sverige.
    Kostar: 149 till 438 kronor per månad.
    Största åldersgrupp: 25-45 år.

Match.com
Match.se Match.com

Match Affinity
Match Affinity

Bli Medlem på Match.com

Match.com – Hitta kärleken hos oss!
Match.com startades redan 1995 i USA och har sedan spridit sig över världen och är idag en av de absolut största dejting-nätverken. När man ska välja dejtingsajt så ska man göra ordentlig research, för det är viktigt att man väljer en som stämmer överens med de krav och önskningar man har.

Att Match.com är en seriös och bra sajt finns det ingen tvekan om, man ser direkt på sajten att detta är en sajt som man kan lita på! Det bästa är att man kan ta del av medlemmarnas kärlekshistorier på sajten. Det är väldigt inspirerande och det är kul att läsa om andras erfarenheter innan man själv blir medlem hos Match.com.

Match.com

Match.com satsar hårt på den som vill hitta den riktiga kärleken, vilket är viktigt att veta från början. Det finns olika dejtingsajter för olika typer av personer och om man är ute efter något mer långvarigt och seriöst så är detta ett mycket bra val.

Här är det inget prat om one night stands eller speed dejting, vilket underlättar för personer som inte är intresserade av just det. Som sagt, det finns olika sajter som passar för olika personer. Det är väldigt passande att det finns berättelser från andra par som träffats med hjälp av Match.com och det är fokus på ordet ”kärlek”, så man får rätt känsla direkt!

Som på de flesta andra dejting-sajter är det gratis att registrera sig och göra personlighetstestet. Som gratismedlem kan du även skicka ”blinkningar” och göra sökningar. Detta är en bra start och det bästa är att man kan känna sig trygg när man använder sig av Match.com. Trygg dejting är viktigt när man dejtar, oavsett om det är nätdejting eller ”vanlig” dejting. Ju mer man vet om en person, desto bättre är det.

Som betalande prenumerant kan du även skicka e-post och ta personlig kontakt, viket såklart är roligt! Många börjar med det gratis medlemskapet och använder sig av det under en tid för att prova lite och känna efter. Om man sedan känner att det är en passande sajt och att man gillar konceptet i sig så kan man betala och göra mer seriösa efterforskningar!

Match Affinity

Match Affinity är en tjänst från Match.com och den är skapad för dig som vill ha hjälp att träffa någon som verkligen passar dig. På Match Affinity använder man information om dina värderingar och ditt levnadssätt. Efter att detta är gjort så tas det fram personer som passar dig, vilket är kanon!

Det är väldigt effektivt och tryggt och det är en bra kombination när det kommer till dejting på nätet.

Priser

Match har tre standardprenumerationer att välja på:
✓ 1 månad för 299 kr
✓ 3 månader för 597 kr (199 kr/mån)
✓ 6 månader för 894 kr (149 kr/mån)

Utöver standardprenumerationerna finns frivilliga tillvalstjänster:
✓ Premium innebär bland annat att samtliga medlemmar kan kontakta dig kostnadsfritt och att din profil visas först för nya medlemmar.
✓ Plus innebär till exempel att du kan se när dina mejl har blivit lästa och att du kan välja om du vill visa att du är online.

Standardprenumeration + Premium , välj mellan:
✓ 1 månad för 388 kr/mån
✓ 3 månader för 864 kr (288 kr/mån)
✓ 6 månader för 1428 kr (238 kr/mån)

Standardprenumeration + Plus, välj mellan:
✓ 1 månad för 368 kr/mån
✓ 3 månader för 804 kr (268 kr/mån)
✓ 6 månader för 1308 (218 kr/mån)

Standardprenumeration + Premium + Plus, välj mellan:
✓ 1 månad för 438 kr/mån
✓ 3 månader för 1014 kr (338 kr/mån)
✓ 6 månader för 1728 kr (288 kr/mån)

Bli Medlem på Match.com

Varför Match?

Först och främst är det så att man kan använda sig av Match både på datorn, surfplattan och på telefonen. Det är alltid trevligt att kunna ta med sig Match vart man vill!

Vill man ha en bra dejtingsajt så är detta ett mycket bra val, eftersom det är så många medlemmar som dyker upp varje månad. Tusentals personer ansluter sig ditt Match varje månad (och det är bara i Sverige)!

Det bjuds även på mingel och annat spännande, så man får så mycket mer än bara onlinebaserade pratstunder. Detta gör så att man som medlem inte bara har den vanliga servicen från en dejtingsajt, utan man får även mingelkvällar som ett extra plus!

De har även en support som är proffsig och som tar hand om kunderna på bästa sätt! Här kommer du att trivas, det är ett som är säkert!

Bli Medlem på Match.com

Nyheter från Match.com

Svenska singlarnas drömdejt

Är du nyfiken på vad svenska singlar letar efter hos en dejt? Misströsta inte. Med hjälp av sin medlemsdata har Continue Reading

Posted in Nyheter | Tagged | Leave a comment

Internationell proffsdejtare undersöker svenskarnas dejtingvanor

Klä dig avslappnat, men snyggt, välj hellre en bar än en restaurang – och glöm inte att dela på notan Continue Reading

Posted in Dejtingtips | Tagged | Leave a comment

Match.coms Date Explorer kartlägger världens dejtingkulturer

Under våren har singlar kunnat anmäla sitt intresse för tjänsten som Date Explorer och det slutliga valet föll på 23-åriga Continue Reading

Posted in Nyheter | Tagged | Leave a comment

Bästa tiden att mobildejta? Söndag eftermiddag

Mobilen har de senaste åren blivit en allt större del av många svenskars vardag. En analys av data från Match.coms Continue Reading

Posted in Dejtingtips | Tagged | Leave a comment

Jämför dejtingsajter med Match eller kolla Match Norge efter en norsk date.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.