Sexkontakt / Sexdejt

Ibland är man kanske inte ut efter en långt förhållande utan letar något av en mer tillfällig natur, då finns det såklart sajter för det med. Så om du letar efter en sexdejt, sexkontakt eller kanske en KK (kärt barn har många namn), kolla på dom här sajterna.


SajtPå SvenskaGratisAppSloganRecensionTill sajten
JaJaNej"Mer än bara en dejt"C-date Recension Till Cdate
JaJaNej"En dejtingportal för din underhållning" Till 18lusts
JaJaJa"Designat för utomäktenskapliga relationer"Victoria Milan Recension Till Victoria
JaJaNej"Det är enkelt, gratis och 100% anonymt!" Till Mysteryaffairs
JaJaNej"Dejting med "Ligg Garanti" Till Hitta Sex

Mer info om sajterna

1. C-date
C date casual datingC-date är döpt efter fenomenet ”casual dating”. Daten är antingen en engångsgrej eller om du söker ett långvarigt, obundet förhållande (KK) kan det vara början på nåt längre. Hos C-date kommer du i kontakt med andra som söker det samma som du. Registrera ett gratis konto nu.


2. HittaSex.com
På en sajt som heter HittaSex.com är det väl ingen större tvekan om vad folk vill ha. Registrering är gratis. Vad väntar du på? :)


3. Victoria Milan
Victoria MilanVictoria Milan är dejtingsidan för gifta och sambos som vill ha en hemlig nätflirt (du kan vara singel också). De är en trygg och diskret mötesplats på nätet där du kan komma i kontakt med andra människor som lever i ett förhållande.


Om du är trött på folk och mer sugen på en kamrat av det mer plastiga slaget, så kan du kolla i Loveshoppen efter sexleksaker av alla dess slag. Ibland orkar man ju faktiskt inte umgås med folk.


Sexdejting-webbplatser baseras på ett enkelt koncept: att skapa en webbplats för vuxna att som inte är intresserade av ett förhållande. ”Vuxen”-dating tjänster är tillgängliga för dem som söker intima möten och gör det möjligt för människor att träffa andra med liknande intressen och behov.

Vare sig du letar efter en vän, älskare, sex partner, intimt möte, one night stand, gruppaktiviteter eller bara någon att chatta med är en sexkontaktsajten till för att möta alla typer av människor från hela världen.

De flesta av de välkända sedating tjänster låter dig gå med gratis med tillgång begränsad webbplats. Du kan skapa en gratis profil, ladda upp några bilder, bläddra bland andra medlemsprofiler och ibland även visa information om dina favorit-medlemmar.

Men om du inte plockar fram kreditkortet och uppgraderar ditt medlemskap så funktionen allvarligt begränsad.

Generellt med ett gratis konto, kan du ta emot meddelanden men kommer att inte kunna att kontakta andra medlemmar-och eftersom syftet med att ansluta en sexdejting site är att inleda en kontakt.

Dessa begränsningar tvinga de flesta att uppgradera. Det finns dock ett kryphål inom denna betalda dating tjänst som gör att du kan undvika medlemsavgifter. Hemligheten ligger i att skapa en verklig superprofil och locka betalande medlemmar att kontakta dig, om dom får.

En snärtig, uppseendeväckande rubrik kommer att uppmuntra människor att ta en närmare titt på din profil. Försök att komma med en unik titel eller tagline att be om uppmärksamhet från andra medlemmar.

Att ställa en fråga är ofta ett bra sätt att locka människor att klicka sig igenom och se din fullständiga profil.

Vädja till andras nyfikenhet och var inte rädd för att vara intressant! Var noga med att inkludera en hel del information om dig själv för att ge en fullständig bild av vem du är och vad du vill.

Du hittar många fält för att ange sådana uppgifter: din bio, intressen, favoritböcker, föredragna filmer och så vidare.

Ju mer ansträngning du lägger in i din profil, desto större möjlighet ger du människor att träffa dig. För att kunna använda betald dating site utan att spendera en krona, är allt du behöver göra är att skapa en superprofil som uppmuntrar människor att agera.

Tips när du leter sexkontakter

När du försöker hitta en sexdejt gäller mycket av detsamma som gäller vid vanlig dejting:

    Ladda upp en bild, gärna flera och varför inte byta bild ibland?
    Var ärlig med vad du vill ha ut av det hela, bättre att vara ärlig än att bli besviken.
    Tänk på säkerheten, lämna inte ut personlig info för lättvindigt.
    Pröva flera sajter, registrering är oftast gratis så om det inte känns som du kommer hitta vad du vill på en sexkontakt-sajt, prova en annan.

    Sexdejt