Victoria Milan Recension

Victoria Milan logotyp

Viktoria Milan Info

  • 100% anonymt & konfidentiellt
  • Tusentals medlemmar som letar anonyma dejter
  • Bara äkta profiler och aktiva medlemmar
Dejta anonymt på Victoria Milan!


Dejting för sambos och gifta

Tycka vad man vill om Victoria Milans affärsidé, vilken är att sammanföra människor som vill ha en flirt vid sidan om, men det är en populär sajt.

Idag finns det fler än 500 000 svenska användare, så det är helt klart många som bor i Sverige som har valt att bli en del av vad VictoriaMilan erbjuder.

På sajten VictoriaMilan finner man orden ”Receive passion – find your affair” och det är precis vad det handlar om.

Victoria Milan garanterar följande:

  • Sekretess och diskretion garanterat
  • 256-bitars SSL säkerhet
  • Gör din profil anonym med deras anonymitetsverktyg
  • Autologout, ChatExpire och Panik-knapp

Detta är inte en sajt för personer som vill dejta och finna kärlek, utan istället är det en sajt för personer som vill ha enkla och snabba affärer.

Om man är ute efter ett förhållande så ska man med andra ord vända sig till andra sajter för dejting.

Här finns ett mer direkt fokus på sex, medan många andra dejtingsajter, som nämnt, fokuserar mer på kärlek och personlighetstester. Det är ingen tvekan om vad det handlar om, utan det första man möts av när man surfar in är orden ”Otrogen och dejting för gifta”.

Man behöver alltså inte bli förvirrad, utan det framgår tydligt vad man har att göra med här.

Vi ska berätta lite mer om denna sajt nu, så häng med så får du de fakta du behöver för att bestämma dig gällande huruvida Victoria Milan är något för dig eller inte.

Dejta på Victoria Milan!

Victoria Milan – Sveriges första & största dejtingsajt för dig som är gift eller har ett fast förhållande

Victoria Milan är Nordens första dejtingsida för gifta och sambos som vill en affär eller hemlig nätflirt. Det är en trygg och diskret mötesplats på nätet där du kan komma i kontakt med andra människor som lever i ett förhållande.

Sajten utlovar 100 % anonymitet och man hittar följande ord när man kommer in hos Victoria Milan: ”Anonymitet är nr 1 på VictoriaMilan”.

Då en hemlig flirt kräver att sajten är anonym för att den ska fortsätta vara hemlig så är det viktigt att just detta fungerar som det ska.

Prova Victoria Milan utan kostnad


Victoriamilan.se
Victoria Milan är en tjänst du kan bli medlem av och prova helt gratis och helt anonymt. Du kan söka, kommunicera och lära känna andra medlemmar utan att du behöver avslöja din identitet.

Detta är en viktig del av hela idén med sajten, eftersom diskretion krävs för att en sådan här sajt ska fungera. Välj vilka medlemmar som du upplever som pålitliga och vill dela din personliga information med.

Du kan sedan uppgradera ditt medlemskap genom att köpa ett abonnemang som ger dig ytterliggare tillgång till ett utvidgat antal av olika kommunikationsverktyg och funktioner.


Victoria Milan sajten
Vi har redan varit inne på att det är en något kontroversiell sajt, eftersom den uppmanar människor att vara otrogna och ljuga för sina partners. Vi har också varit inne på att en sådan sajt behöver vara bra på att skydda sina användares identitet.

Det är en väldigt välfungerande sajt som inte krånglar och det är naturligtvis alltid positivt, oavsett vad det handlar om för typ av sajt. Man chattar på sajten och man klickar i relationsstatus samt om man söker en man eller kvinna. Det hela är straightforward, så det finns inte direkt något utrymme för missförstånd.

Vad kan man göra hos VictoriaMilan?

Hitta folk nära dig på Victoria MilanEfter att man registrerat sig hos VictoriaMilan så kan man söka efter personer som bor i närheten.

Man kan klicka på ”Träffa människor nära dig” och så kommer det upp personer som bor i närheten av dig. Det är inte svårt att använda sig av denna sajt, utan det är raka rör som gäller.

Man väljer själv vilka medlemmar som man upplever som pålitliga och dessa kan man sedan dela sin personliga information med.

Du kan sedan uppgradera ditt medlemskap genom att köpa ett abonnemang som ger dig ytterligare tillgång till ett utvidgat antal av olika kommunikationsverktyg och funktioner.

Man kan med andra ord testa lite först utan att betala och sedan kam man uppdatera om det är så att man trivs på sajten och känner att den är passande för ens egen personlighet och livsstil.

Victoria Milan är en tjänst du kan bli medlem av och prova helt gratis och anonymt. Du kan söka, kommunicera och lära känna andra medlemmar utan att avslöja din identitet.

Vanliga frågor om VictoriaMilan

Är Victoria Milan en säker webbplats att använda?
Victoria Milan lägger stor vikt vid att skydda sina användares integritet. De erbjuder flera funktioner för att skydda användarnas anonymitet, såsom suddning och maskeringsverktyg för profilbilder och en panikknapp för snabb omdirigering till en oskadlig webbplats. Det är dock viktigt att användarna själva agerar ansvarsfullt och säkert när de använder webbplatsen.

Är Victoria Milan gratis att använda?
Grundläggande registrering på Victoria Milan är gratis, men för att dra full nytta av webbplatsens funktioner krävs ett betalt medlemskap. Priserna kan variera, så det rekommenderas att kolla aktuella priser på webbplatsen.

Hur många användare har Victoria Milan?
Victoria Milan har en stor användarbas som sträcker sig över flera länder. Exakta siffror kan dock variera och uppdateras kontinuerligt.

Hur fungerar ”Panikknappen” på Victoria Milan?
Panikknappen är en funktion som snabbt omdirigerar användaren till en oskyldig webbplats om de riskerar att bli upptäckta. Detta hjälper till att skydda användarnas integritet och säkerhet.

Kan jag söka efter specifika typer av människor på Victoria Milan?
Ja, Victoria Milan erbjuder en detaljerad sökfunktion där användare kan söka efter potentiella matcher baserat på en rad kriterier, inklusive ålder, plats, intressen, och mer.

Dejta på Victoria Milan!


Victoria Milan

Nyheter och artiklar från Victoria Milan

Trevlig älskare / älskarinna sökes

Vad är det som får människor att gå igång när de väljer någon att ha en otrohetsaffär med? Kan man vänstra med någon som har en otrevlig personlighet?

3/4 av gifta par kysser inte under sex

Tre fjärdelar av de tillfrågade säger att dem inte gillar att kyssa sin partner under sex, men nästan 80% gillar att kyssa sina älskare.

Europas Hetaste Kunglighet är Kate Middleton

Kate Middleton är den 1:a hetaste Europeiska kungligheten, men de Skandinaviska länderna har fem av topp tio platserna.

Klimakteriet ger kvinnor en sexig nystart

Undersökning från Victoria Milan avslöjar att klimakteriet ger kvinnor en sexig nystart.

Affär med barnflickan

82% av männen fantiserar om barnflickan som tar hand om deras barn.

Retrosexuellt ska det vara

En återgång till en gentlemän men med mindre sport och mer träning. Det är What Women Want?

Jämför Victoria Milan med andra datingsidor.