Norrmännen tycker svenskarna är sexigast

Norrmännen tycker svenskarna är sexigast
Norrmännen tycker svenskarna är sexigast

I en undersökning på dejtingsajten Møteplassen.no fick norska singlar svara på vilken nationalitet som är sexigast. Högst upp på norrmännens lista hamnade svenskarna!De norska singlarna fick välja mellan tio olika nationaliteter och rösta på den som de tyckte är sexigast.

Svenskarna fick totalt 44 procent av norrmännens röster och tog hem förstaplatsen. Hela 54 procent av de norska singelkillarna tyckte att svenska tjejer var de sexigaste av alla.

Spanjorer var den näst sexigaste nationaliteten enligt norrmännen med 12 procent. Män från England och Tyskland var däremot mindre intressanta för norska tjejer. Amerikanskor och engelska kvinnor fick minst röster av de norska killarna.

Norrmän sexigast i Sverige!

Lyckligtvis är de norska känslorna besvarade! Norrmännens charm får även svenska singlar på fall. När singlarna i Sverige fick utse den sexigaste nationaliteten hamnade nämligen norrmännen också i topp. Våra norska vänner fick 37 procent av svenskarnas röster och kom därmed etta före italienarna, som fick 16 procent totalt.
Många norska singlar skulle gärna gå på dejt med en svensk jente eller gutt. På Mötesplatsen.se kan svenska singlar ta en chat med tusentals norska singlar som är medlemmar på dejtingsajten Møteplassen.no. Ett utmärkt tillfälle för de singlar som vill lära känna våra sexiga grannar lite närmare!

Vilken nationalitet är sexigast?

Temperamentsfulla spanjorer, självsäkra amerikaner, sensuella italienare, eller glada nordbor? Vilken nationalitet är sexigast enligt svenska och norska singlar?

Norska singlar tycker
44% Svenskar
12% Spanjorer
11% Italienare
10% Danskar
6% Greker
5% Fransmän
4% Amerikaner
3% Irländare
3% Tyskar
2% Engelsmän

Svenska singlar tycker
37% Norrmän
16% Italienare
9% Spanjorer
7% Amerikaner
7% Danskar
6% Irländare
6% Greker
5% Fransmän
4% Engelsmän
3% Tyskar