Etikett: Datingsidor

Nyheter från datingsidor och information för att du ska hitta rätt datingsida för dig.

Singelmän – Lär er dansa med Malin Johansson från Let´s Dance!

Många har genom åren följt Malin Johansson när hon och hennes danspartners har tagit tittarna med storm i Let´s Dance. Nu ger dejtingsajten Mötesplatsen singlarna chansen att följa med Malin Johansson till solen i Portugal. Där kommer hon att lära ut sina bästa danssteg och se till att singlarna blir riktigt vassa på att dansa. Singelkvinnorna har redan börjat boka sina platser och väntar på att männen ska göra dem sällskap i Portugal.

Kläderna viktigare än kroppen

Dejtingsajten Mötesplatsen.se har med hjälp av SIFO tagit reda på vilken del av utseendet som svenskar i åldern 18-65 tycker är viktigast. Undersökningen visar även hur mycket pengar svenskar lägger ner på utseendet, skillnaden mellan män och kvinnor samt hur befolkningen svarar i olika delar av landet.

Fler vill ha gratis dejting i vår

Solen skiner, fåglarna kvittrar och allt fler sätter sig vid datorn i hopp om att hitta någon att tillbringa våren med. Under våren är svenskarna som mest angelägna att hitta en partner – och allt fler väljer att använda sig av nätets kostnadsfria dejtingsajter. Vårens trend är kärlek som inte kostar.

Singlarna gillar inte jul- och nyår

Enligt en undersökning bland medlemmarna på dejtingsajten Spraydate, där 1 400 singlar svarat på frågor kring jul- och nyår, uppger var femte man att de sitter ensamma på julafton. Den absoluta majoriteten, 78 procent, av singlarna upplever jul- och nyårshelgen som den absolut värsta högtiden att vara singel på.