Kategori: Dejtingtips

Här hitter du tips som har en dating att göra, aktiviteter, trender, samtalsämnen och kul dejt-historier från hela världen.

Söt tjej som dejtar

Dejtinglyckan kan avgöras med profilbild

Det kan vara utmanande att ta profilbilder – hur ska man se ut, vilken min ska man göra och vad ska vara med? Men profilbilden är viktig, det är det första svenska singlar tittar på i sökandet efter en dejt. Näst viktigast är åldern. Att puta med läpparna, posera med alkohol eller med sitt ex på bild leder sällan till en dejt. Däremot uppskattas glada bilder, gärna tagna under sommaren vilket betyder hög tid att plocka fram kameran för dejtingsugna singlar.

Fortsätt läsa
Res dig intressant

Reserfarenhet ger status

Resande är den största statussymbolen för svenskar, näst efter att tillbringa mycket tid med sin familj. Nästan var femte svensk imponeras av det, visar en undersökning gjord av nätresebyrån Expedia.se. Undersökningen visar också att resor är det populäraste samtalsämnet på första dejten och att majoriteten av svenskarna kan tänka sig att nämna sitt resande i en arbetsansökan.

Undersökningen från Expedia, som bygger på svar från drygt 1000 personer i Sverige, har tagit reda på hur reserfarenheter påverkar hur vi upplever och upplevs av andra människor.

Fortsätt läsa
Lycklig singel – det är upp till dig

Lycklig singel – det är upp till dig!

”Det finns så många bra män där ute – varför träffar du aldrig någon?” En välmenad fråga som du säkert ofta får från dina väninnor. Det ligger dock någonting i vad de säger, det finns många fina män där ute. Som singel blir man också ofta anklagad för att vara kräsen, ha skygglappar eller inte jobbar tillräckligt hårt på att försöka träffa någon.

Fortsätt läsa

Din mobil kommer förstöra din dejt

Du som brukar stressa till första daten för att inte komma för sent kan börja ta det lugnt. Det finns nämligen en sak som är mycket viktigare att tänka på om man vill göra ett gott intryck och optimera sina chanser. Att plocka upp telefonen för att ringa eller skicka sms är nämligen den största ”date killern” som finns enligt 68 procent av singlarna på datingsiten Jagodu.com.

Fortsätt läsa

Första dejten, 5 tips om vad du kan göra

När du äntligen är redo att träffa någon du träffat online för en första dejt, så gäller det att ha en bra aktivitet som passar er båda. Första dejten kan ibland vara lite svår eftersom det finns många saker som du måste ta hänsyn till. Ditt val av aktivitet på den första dejten beror bland annat på på hur mycket du vill spendera, om det är på dagen eller kvällen och de intressen som ni två delar.

Fortsätt läsa