Kategori: Nyheter

Nyheter från dejting-världen. Erbjudanden, nya funktioner, sajter eller produkter hittar du snabbast här.

Viking Line auktionerar ut dejt med singelchef – i kampen mot Bröstcancer

Nu använder Viking Line sociala medier för att auktionera ut en specialkryssning med en av sina anställda – en 43-årig singel från företagets marknadsavdelning. Alla som vill kan lägga bud på företagets fansida på Facebook och när auktionen är avslutad matchar Viking Line försäljningssumman och ger pengarna till Rosa Bandet.

Fortsätt läsa

HappyPancake tar pulsen på nätdejtarna: Kvinnor flitigare dejtare, männen otåligare

Alla gör det. Nätdejtingen växer så det knakar och denna nya plats att träffas på skapar möten mellan människor varje dag. Men vi beter oss lite olika på nätet, män och kvinnor. Så många som var fjärde kvinna går på en eller flera dejter i månaden, medan motsvarande siffra för männen är en dejt var femte månad.

Fortsätt läsa
Res dig intressant

Reserfarenhet ger status

Resande är den största statussymbolen för svenskar, näst efter att tillbringa mycket tid med sin familj. Nästan var femte svensk imponeras av det, visar en undersökning gjord av nätresebyrån Expedia.se. Undersökningen visar också att resor är det populäraste samtalsämnet på första dejten och att majoriteten av svenskarna kan tänka sig att nämna sitt resande i en arbetsansökan.

Undersökningen från Expedia, som bygger på svar från drygt 1000 personer i Sverige, har tagit reda på hur reserfarenheter påverkar hur vi upplever och upplevs av andra människor.

Fortsätt läsa
jobba mindre dejta mer

Kvinnor mer självsäkra dejtare!

Den senaste undersökningen gjord av matchmaking-sidan eDarling fann att kvinnor är överlägset mer självsäkra i deras inställning till dating än män. Hela 71% av de tillfrågade kvinnorna ansåg sig vara den som har övertaget när det gäller utfallet av en dejt. De har även ett mycket högre självförtroende än män, där siffran var 43%, när det kommer till att avge ett gott första intryck.

Fortsätt läsa

Stockholmskvinnor – bäst på att bjuda ut män på dejt

Kvinnor i Stockholm är mest benägna i Sverige när det gäller att bjuda ut män på dejter, det visar LoveGeist – en omfattande referensstudie över europeiska singlar och deras dejtingvanor –genomförd av TNS på uppdrag av dejtingsajten Match.com. Nästan varannan Stockholmskvinna har någon gång bjudit ut en man. Mest tveksamma till att föreslå en dejt är kvinnor i Västsverige.

Fortsätt läsa

Finansoro påverkar europeiska dejtingvanor

Det ekonomiska läget i Europa påverkar singlars dejtingvanor, det visar LoveGeist – en ny undersökning genomförd av TNS på uppdrag av dejtingsajten Match.com. Svenska singlar är dock de som är minst berörda bland de europeiska singlarna. Studien visar att 59 procent av svenska folket som någon gång har dejtat inte har ändrat sitt dejtingbeteende på grund av det ekonomiska läget.

Fortsätt läsa