Dejtinghumor

Norrländska = sexigt

Om du är från ”Norrland” kan du sträcka på dig, du är sexig. Om du är från Halland… lär dig en annan dialekt. Du är äcklig (eller leta reda på dom 2% som gillar dig, kan ju funka med).

Dejtinghumor, Nyheter

Är du man och ute efter den stora kärleken? Då kan det vara läge för ett frisörbesök. Dejtingsugna kvinnor som söker den rätta på nätet väljer nämligen hellre en mörkhårig än en ljushårig dejt. Det visar statistik från Sveriges största dejtingsajt Happy Pancake.

Dejtinghumor

OS i London är i full gång och tv-rutan fylls av olika sorters atleter. Enligt en SIFO-undersökning som gjorts på uppdrag av dejtingsajten Mötesplatsen.se är friidrottare de som svenska folket finner mest attraktiva av OS-idrottarna.

Dejtinghumor, Nyheter

Han är manlig, stabil och har landslaget bästa skägg. Mittbacken Olof Mellberg är singeltjejernas absoluta favorit bland de svenska landslagsspelarna. Dejtingsajten Spraydate har frågat svenska singlar vilken spelare i den svenska EM-truppen de helst skulle vilja gå på en dejt med.

Dejtinghumor, Nyheter

Varken prins Carl-Philip eller Mikael Persbrandt blev vinnare när svenska kvinnor fick välja vilken svensk kändis de helst vill gå på dejt med. Allra populärast var istället Fredrik Wikingsson som 20 procent av de tillfrågade valde i undersökningen genomförd av datingsiten Jagodu.com. Svenska män i sin tur röstade fram Solsidans Josephine Bornebusch på förstaplatsen.